Adoptiohakemus

Luethan adoptio-ohjeet ja adoptoitavien koirien terveydestä huolellisesti ennen hakemuksen täyttämistä.

HUOM! Tarhoilla olevista koirista ei toistaiseksi oteta vastaan uusia hakemuksia, koska tällä hetkellä ei ole tietoa siitä, milloin Suomen ja Venäjän välinen raja aukeaa muulle kuin välttämättömälle rahtiliikenteelle. Suomessa olevien koirien adoptiot jatkuvat normaalisti ja yhdistys myös vastaa mielellään rescuekoiran adoptointiin liittyviin kysymyksiin.

Täytä lomake huolella ja ajatuksella. Otamme noin kahden viikon kuluessa yhteyttä sopiviksi katsomiimme koteihin pääsääntöisesti sähköpostilla (muista tarkistaa myös roskapostikansio). Jos hakemus on täytetty kovin lyhyesti tai vajavaisesti, laskee todennäköisyys yhteydenottoon yhdistyksen puolelta. Lomakkeen täyttäminen ei sido hakijaa ja päätös adoptiosta tehdään vasta kahden puhelinhaastattelun jälkeen. Yhdistys auttaa sopivan koiran valinnassa.

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt, että yhdistyksen koiravaraajat käsittelevät antamiasi tietoja adoption toteuttamiseksi. Mikäli hakemus johtaa adoptioon, antamasi yhteystiedot tallennetaan Viipurin Koirat ry:n omistajarekisteriin [Rekisteri- ja tietosuojaseloste].

HUOM! Lomake ei lähde, jos se on puutteellisesti täytetty. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia täytettäviä. Ethän käytä HYMIÖITÄ.

Edellytämme, että mahdolliset adoptioperheet tutustuvat huolellisesti Viipurin Koirien adoptiosopimukseen sekä adoptioehtoihin ja lukevat osion Adoptoitavien koirien terveydestä ennen adoptiohakemuksen lähettämistä. Kuittaa yllä olevaan kenttään tutustuneesi em. materiaaleihin. Jos jokin asia materiaaleissa jäi askarruttamaan tai haluaisit saada koiravaraajalta lisätietoa jostakin, voit kertoa myös tästä.