Amigo

Sukupuoli: uros
Koko: keskik. (55 cm+)
Syntymäaika: 11/2011

9.8.2013
Amigo ja paras tyttökaveri.

2.10.2012
Amigo sai kodin!

8.4.2012
Amigo on valloittava nuorimies! Ei mikään yltiöpäinen sähläri, vaan fiksu ja filmaattinen poika. Kun Amigo kerran pääsee syliin, on se niin onnesta soikeana, ettei se haluaisi takaisin maahan millään.

Amigo mennä viilettää hyväntuulisena parinkymmenen muun pennun joukossa. Amigo osallistuu reippaasti muiden leikkeihin, mutta mikään päällepäsmäri se ei porukassa yritä olla. Amigo vaikuttaakin hyvin tasapainoiselta ja mutkattomalta pojalta, joka tykkää touhuta toisten koirien kanssa ja seurustella aitaukseen tulevien ihmisten kanssa, mutta joka ei kuitenkaan tee itsestään mitään valtavaa numeroa missään tilanteessa. Amigosta joku saa varmasti kivan ja reippaan lenkki- ja miksei vaikka harrastuskaverinkin! Amigosta tuskin kasvaa mitään valtavaa jättiläistä, mutta keskikokoinen pojankoltiainen kuitenkin.

27.1.2012
Amigon tie tarhalle kävi ikävää reittiä: huoltoaseman roskalaatikon kautta. Joku asemalle pysähtynyt oli nostanut penturaukan roskalaatikkoon, mistä aseman työntekijät sen onneksi kuitenkin löysivät. 

Pikkupoika sai kyydin Irinan tarhalle, ja siellä pieni hörökorva nyt odottelee omaa, pojalle parasta ja sopivinta kotia.

Amigo on iloinen ja reipas poika, jonka päivät kuluu muiden pentujen kanssa painien ja touhuten.  Myös ihmisseura on kovasti pojan mieleen, ja poika rakastaakin kiivetä syliin ja pussailla kaikki tulijat puhki. Talvipakkaset paukkuvat kuitenkin Viipurissakin, joten pienten pentujen elämä tarhalla on rankkaa ja aikamoista selviytymistä. Siksi Amigo haaveilee mahdollisimman pian oman kodin lämmöstä Suomessa.

Amigon arvoidaan syntyneen marraskuun alussa 2011. Poika voi valloittaa Suomen kamaran jo varsin pian – kunhan se oikea koti on täällä ensin odottamassa.

Katso video Amigosta:

Viipurin koirat - Amigo

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.