Beta

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 7/2016

26.3.2017

Beta on varttunut Olgan tarhalla kauniiksi neidoksi. Se iloitsee ihmisvieraista ja odottelee adoptiohakemusta, jossa lukisi sen oma nimi.

 

Viipurin koirat - Beta 25.3.2017

23.10.2016
Suloinen Beta oli hylätty julmasti viskaamalla se Olgan portille. Onneksi reipas ja ystävällinen Beta pääsi saman tien etsimään kotia Olgan luo.

Rakennusmiehet olivat illalla lähdössä Olgalta, kun joku viskasi pienen pennun työmiesten eteen. Heittäjä oli humalainen nainen, joka selvästikin halusi päästä pikaisesti eroon pennusta. Onni onnettomuudessa pienen Betan kannalta oli se, että se pääsi saman tien Olgan luo turvaan ja etsimään omaa, lopullista kotia.

Beta katsoessa ei voi mitenkään ymmärtää, miten joku halunnut siitä eroon ja vielä noin tylysti. Beta on juuri sellainen kuin koiranpennun pitääkin: suloinen, reipas ja oikea ilopilleri, sellainen, jonka seurassa ei voi olla hymyilemättä. Toki jokaisella koiranpennulla on ne pentumaiset kujeet ja kepposet, mutta niinhän asioiden kuuluukin olla.

Betan mielestä menneet ovat menneitä ja se keskittyykin kaikin tavoin uusien ihmisten hurmaamiseen. Ja paljon sen ei tarvitse tehdäkään, niin rivi tulijoita on polvillaan sen edessä lepertelemässä! Koiranpennun paikka ei kuitenkaan ole tarhalla ja siksi Betakin toivoisi pikaista matkalippua Suomeen.

Beta elää nyt isossa pentulaumassa ja se oppii siellä hyvin koiramaisen käytöksen aakkoset. Sosiaalisena tyttönä Beta varmasti pitäisi koirakaverista, mutta mikään edellytys se ei ole. Reipas Beta sopeutunee hyvin monenlaiseen kotiin ja asuinympäristöön, kunhan omistajalla riittää viitseliäisyyttä sen totuttamiseen erilaisiin asioihin.

Betasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Ihan varmasti se tulee kaipaamaan kaikennäköistä tekemistä ja puuhaamista, reipasta liikuntaa unohtamatta. Beta ei siis halua ihan laiskan ihmisen koiraksi, mutta jos olet valmis reippailemaan säässä kuin säässä, eikä arkitottelevaisuuden opettelu ole vain sanahelinää, odottaa Beta yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Beta 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.