Boy

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2017

27.3.2018
Boy sai kodin Viipurista.

17.3.2018
Tätä tiikeriraitaista tallustajaa ei voi olla huomaamatta, sillä persoonallisen ulkonäön lisäksi Boy on reipas, mahdottoman ihmisrakas ja iloinen pentu!

Pörröiset sisarukset Bruna ja Boy ovat äskettäin päätyneet Irinan tarhalle. Niiden menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa, mutta iloisina ja ihmisrakkaina pentuina ne ovat varmastikin saaneet elää ihmisten parissa. Boy on sisarensa tavoin mutkaton ja iloinen pentu, joka rynnistää oitis vieraiden luokse ja heittäytyy rapsuteltavaksi. Mitään ihanampaa tämä poika tuskin tietää kuin ihmiset. Boylla onkin käynyt onni, sillä eräs Irinan tarhan työntekijä viettää sen kanssa paljon aikaa ja onpa pikkutiikeri päässyt harjoittelemaan jo hihnassa kävelemistäkin tarhan edustalle. Sylissä olemistakin Boy on saanut harjoitella eikä se asia ole selvästikään enää kovin ihmeellistä ja jännittävää. Muiden pentujen kanssa Boy vaikuttaa tulevan toimeen sopuisasti ja mikäs sen hauskempaa kuin kavereiden kanssa painiminen ja leikkiminen.

Boy vaikuttaa oikein reippaalta ja luottavaiselta pennulta, joka jatkaisi matkaansa mieluusti mahdollisimman pian kohti omaa kotia. Tarhaelämä on ankeaa ja kasvuympäristö pienelle pennulle kurja. Boylla ei ole käsitystä kotikoiran tavoista eikä se ole koskaan kuullutkaan sisäsiisteydestä tai yksin olemisesta. Tulevan omistajan onkin haluttava panostaa pienen tarhaoloista tulevan pennun kotiuttamiseen ja uusien taitojen harjoitteluun. 

Koska sisarusten kohdalla ei täysin voida sulkea pois laumanvartijageenejä, etsitään niille kotia vain omakotitalosta.

Viipurin koirat - Boy 13.3.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.