Calle

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 5/2017

1.1.2018
Calle on mukavan rauhallinen nuorimies. Se tulee tutustumaan ystävällisesti ja jää onnellisen oloisena nauttimaan rapsutuksista.

Calle on nuori poika, joka joutui Irinan tarhalle loppuvuodesta. Emme tiedä Callen elämän alkuvaihesta sen enempää, mutta niin luottavaisesti ja rauhallisesti se suhtautuu vieraisiin ihmisiin, että varmasti Calle on tavalla tai toisella asunut ihmisten seurassa.

Calle katselee tarkoin aitauksen verkon takaa, kun vierailijat lähestyvät sitä. Sen häntä alkaa rauhallisesti heilua ja sen ystävällinen ilme kertoo, että tulijat ovat sille kovin mieluista seuraa. Calle antaa vilkkaampien pentujen hoitaa ensin tervehtimiset, ja sen jälkeen se tulee itse hakemaan silityksiä ja rapsutuksia.

Calle on nyt noin 50 cm korkea poika. Se voi kasvaa vielä hieman, mutta aivan jättikokoiseksi koiraksi Calle ei ole ajatellut venähtää. Calle tulee tällä hetkellä hyvin toimeen toisten koirien kanssa, joten Calle voisi muuttaa myös jonkin kivan koiran kaveriksi. Sosiaalinen Calle pärjää kuitenkin myös ainoana koirana, maalla tai kaupungissa.

Calle vaikuttaa tasapainoiselta ja mukavalta pojalta. Vaikka se on nyt hyvin rauhallinen kaveri, saattaa olla, että kotioloissa siitä löytyy enemmänkin energiaa. Tärkeää onkin, että Callelle tarjotaan riittävästi sallittua puuhaa ja paljon aivojumppaa esimerkiksi peruskoulutuksen ja leikkien merkeissä, niin Callen energia pääsee suuntautumaan hyödylliseen touhuiluun.

Viipurin koirat - Calle 12.1.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.