Casper

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 7/2017

25.2.2018
Casper kastroitiin Viipurin Koirat ry:n tuella.

22.10.2017
Pieni Casper on iloinen ja veikeä poika! Casper on vasta vähän aikaa sitten päätynyt kodittomaksi ja toivoo kovasti, ettei omaa kotia tarvitsisi kauaa odotella.

Kasa iloisia pentuja heiluttelee häntäänsä pienessä ulkohäkissä. Casper ei ole asustanut vielä kauaa tarhalla, mutta rohkeana seistä pönöttää oven luona ja odottaa kovasti, että saisi ihmisiä luokseen. Kun aitaukseen astuu, Casper tulla tepsuttaa rauhallisen päättäväisesti luokse. Pehmoinen poika lipaisee muutaman kerran sormia ja nostetaan syliin kuvattavaksi. Sylissä Casper käyttäytyy oikein rauhallisesti vaikka vähän sitä jännittääkin. Mitä pidempään aitauksessa viettää aikaa, sen tuttavallisemmaksi Casper käy ja puskee itseään kovasti ihmisten luokse rapsuteltavaksi ja hellittäväksi. Casper vaikuttaa luottavaiselta, reippaalta ja oikein sydämelliseltä pikkumieheltä, eikä voi kun toivoa, että sen tarha-aika jää lyhyeksi.

Casperin menneisyys on hämärän peitossa. Todennäköisesti Casperilla ei ole minkäänlaista kokemusta kotikoiran elämästä ja harjoitukset on aloitettava aivan alusta. Casper etsii vain sellaista kotia, jolla riittää varmasti halua opastaa pientä tarhapentua uusissa asioissa ja tilanteissa. Muutto uuteen kotiin on aina jännittävä tapahtuma ja uuden elämän alussa on paljon ihmettelemistä. Sisäsiisteys, yksinoleminen, hihnassa kulkeminen.. Näitä jo monia muita taitoja on varauduttava Casperin kanssa harjoittelemaan, mikäli poikaa mielii omaksi. Casper etsii sitoutunutta loppuelämän kotia, jossa siitä ollaan valmiita pitämään hyvää huolta silloinkin kun elämässä tulee alamäkiä.

Viipurin koirat - Casper 17.1.2018

Viipurin koirat - Camu, Casper & Cosmo 21.10.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.