Chili

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

20.7.2016
Chili sai kodin Vantaalta.

13.7.2016
Chili jätti tarhan kurat taakseen ja odottaa nyt sopivia kotiehdokkaita hoitopaikassaan Vihdissä.

21.5.2016
Chili ei ole pippurinen, vaan hyvin elämäniloinen ja reipas tyttö! Chilin ainoa haave on löytää oma omistaja, jonka kanssa nauttia tulevasta kesästä - ja sen jälkeen syksystä, ensilumesta...

Kun pentujen aitaukseen astuu, kipittää Chili etunenässä tekemään tuttavuutta. Chili on sosiaalinen ja avoin tyttö, joka tuntuu heti kiinnostuvan ihan jokaisesta ihmisestä. Chilin mielestä taitaakin olla ihan parasta, kun joku ehtii hetkeksi poiketa sen aitaukseen ja viettää aikaa pentuja rapsutellen ja vähän myös niiden kanssa leikkien.

Chili haaveilee kodista, jossa koira saa olla mukana arjessa ja siitä huolehtimiseen halutaan panostaa. Chilistä kasvaa keskikokoinen tyttö, ja pelkäksi sohvankoristeeksi saati ketjun jatkoksi pihalle se ei missään nimessä halua. Chilin unelmaomistaja taitaisi olla sellainen, joka päivittäin haluaa tehdä pitkiä lenkkejä, opettaa Chilille kivoja arkisia käyttäytymistapoja, leikkiä hauskoja leikkejä ja sitten iltaisin ottaa tyytyväisenä huokaavan Chilin kainaloon nukkumaan sohvalle.

Reippaana tyttönä Chili sopeutuu monenlaiseen kotiin - leikkisä koirakaveri olisi varmasti hauska juttu, mutta eiköhän Chili sopeudu hyvin myös perheen ainoaksi silmäteräksi. Tärkeintä on, että uusi omistaja sitoutuu Chiliin ja sen kanssa elämiseen sataprosenttiseksi - haasteet on tehty voitettaviksi ja kaveria ei jätetä, vaikka sohvankulmaa olisikin joskus järsitty, tai naapurin koiraa haukuttu ikkunasta.

Viipurin koirat - Chili 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.