Daria

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 02/2010

13.4.2013
Jouduimme tekemään raskaan päätöksen ja poistamaan Darian kotia etsivistä koirista sen pahentuneen arkuuden takia. Daria jatkaa kuitenkin kummikoirana.

17.5.2012
Daria pääsi kuntoutukseen koirien käyttäytymisklinikalle, jossa sitä totutettiin ihmisten kanssa elämiseen. Daria on vieläkin ujo tyttö, mutta uskaltautuu jo hakemaan herkkuja kädestä.

Dariasta ei varmasti koskaan tule mitään vieraiden ihmisten syliin kiipeävää ja kaikkeen avoimesti ja reippaasti suhtautuvaa koiraa, mutta rauhalliseen ja arkoja koiria ymmärtävään kotiin Daria voi vielä sopeutua hienosti. Dariaa kyllä kiinnostaa ihmiset kovasti, mutta kuntoutuksesta huolimatta se ei uskaltaudu vielä siliteltäväksi. Se on kuitenkin jo iso askel, että tyttö tulee varovasti haistelemaan meitä aitauksessa olevia vieraita ihmisiä ja hakemaan tuomiamme herkkuja kädestä asti.

Katso video Dariasta:

Viipurin koirat - Daria

22.11.2010
Darian ja Devochkan tarina on yhtä surullinen kuin niin monen muun venäläisen koiran: pidetään ja paijataan pentuna ja paiskataan pihalle, kun ikää ja kokoa alkaa olla.

Onneksi on ihmisiä, jotka huolehtivat koirat kadulta turvaan.

Daria on tytöistä ujompi. Kiertelee ja tutustuu, mutta kosketusetäisyydelle ei ihan uskaltautunut. Silti tyttö uteliaana katselee ja tulisi niin mieluusti luokse, jos vähän enemmän olisi aikaa tutustua. Daria on varsin viehättävän näköinen töppöhäntäinen tyttö, joka tarvitsee kodin ja tapakasvatuksen. Tyttöhän ei ole asunut sisällä, jos koskaan, ei ainakaan pitkään aikaan. Jos olet valmis uhraamaan aikaa ja rakkautta tytön koulutukseen, tulet saamaan hänestä pitkäaikaisen ystävän.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.