Davor

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 11/2017

17.3.2018
Kaunis Davor on ihana ja ihmisrakas poika. Davor on kovin ilahtunut saadessaan vieraita ja tulee oitis tervehtimään ja tekemään tuttavuutta.

Veljekset Davor ja Dimas päätyivät Irinan tarhalle alkuvuodesta. Mistä, sitä ei tarina kerro. Pojat ovat kovin samannäköisiä, ja molemmilla onkin kauniit kasvot ja lempeät silmät. Davor on kuitenkin reipas toisin kuin veljensä Dima, joka vielä ujostelee vieraita. Davor on muutaman muun reippaan pennun kanssa ensimmäisenä tulijoita vastassa. Häntä heiluu ja korvat ovat painautuneena niskaan kun poika viipotta ihmisten luokse. Pusuja, pusuja, pusuja! Davor on aivan onnessaan, kun saa hetken aikaa nauttia ihmisten huomiosta, läheisyydestä ja rapsutuksista. Ihmisrakas Davor unelmoi kovasti, että sille löytyisi pian oma, rakastava koti. Tarhalla ei ole tulevaisuutta ja vielä nuoren, iloisen ja luottavaisen Davorin tulevaisuus näyttää valoisalta.

Davorin menneisyydestä ei ole tietoa ja uuden omistajan onkin varauduttava siihen, että kotiutuminen vie oman aikansa. Pieni pentu ei välttämättä ole nähnyt maailmaa vielä kovinkaan paljon ja monet asiat ja tilanteet voivat aluksi pelottaa ja jännittää. Davor kaipaakin rinnalleen omistajaa, joka jaksaa ja haluaa rauhallisesti ja kärsivällisesti opastaa Davoria uuden elämän ihmeellisyyksissä.

Viipurin koirat - Davor 13.3.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.