Dori

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2018

9.7.2018
Dorin kauniin vaaleat silmät kiinnittävät heti huomion. Vieraat ihmiset ujostuttavat tyttöä, mutta kun Dori huomaa, että niiltä saa herkkuja, jää se uteliaana odottamaan lisää.

Dori ja sen siskot Danja, Dodo ja Daina kulkeutuivat Olgan tarhalle läheisestä pikkukylästä. Siellä asui navetassa synnyttänyt tyttökoira, joka sai peräti 9 pentua. Paikalliset onnistuivat löytämään niistä viidelle kodit ja neljälle jäljelle jääneelle Olga lupasi tarjota turvapaikan. Nyt siskokset ovat saaneet kaikki tarvittavat rokotukset ja ne ovat pian valmiita uusiin seikkailuihin Suomessa.

Dori on siskoksista reippain. Kaikki ne ovat aika ujoja, mutta Dori hakee reippaimmin kontaktia sen jälkeen, kun pentujen kanssa on vietetty tovi aikaa. Rapsutuksetkin kelpaavat, kun ollaan tultu ensin tutuiksi. Ja sormet pitää nuolla tarkkaan puhtaiksi, jos niissä on hitunenkin jotain herkkuja jäljellä!

Syliin nostaminen oli Dorista vähän jännä paikka, mutta erittäin kiltisti se istui siinä silti kuvattavana. Ja kun kuvat oli otettu ja Dori laskettiin vähän, ei se halunnutkaan enää lähteä mihinkään! Uteliaasti Dori jäi pyörimään jalkoihin ja odottamaan, jos vaikka saisi taas lisää herkkuja ja vähän rapsutuksiakin.

Dorista kasvaa aikuisena ainakin keskikokoinen tyttö. Koska se on vähän ujo pentu, haluaisi se jo pian omaan kotiin. Dori haaveilee sellaisesta omistajasta, joka ymmärtää, että monet asiat ovat sille vielä ihmeellisiä ja se tarvitsee oman aikansa niiden ihmettelyyn. Kuitenkin ajan kanssa ja koiran tahdissa edeten Dori reipastuu varmasti paljon ja jonain päivänä niitä ihmeteltäviä asioita ei toivottavasti enää paljonkaan ole. Siihen uudessa kodissa tulee kuitenkin varautua, että aikaa siihen tulee menemään ja mahdollista on, että Dorin elämään jää aina asioita, jotka sitä vähän ujostuttavat.

Koirakaveri uudessa kodissa odottamassa olisi Dorista aivan huippujuttu. Sen tassunjäljissä olisi turvallista katsastella maailmaa. Kovin vilkkaan kaupungin keskustaan Dori ei myöskään halua muuttaa, sillä se voi tässä vaiheessa olla ujolle pennulle vielä liian jännittävä asuinympäristö.

Jos Dorin kauniit silmät sulattivat sydämesi ja olet varma, että vähän ujon pennun tutustuttaminen tähän maailmaan on sinun juttusi, odottaa Dori kovasti yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Dori 4.7.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.