Elvin

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 7/2017

17.6.2019
Elvin on iloinen ja hieman ujo poika. Hetken tuumailun jälkeen se uskaltaa tulla haistelemaan aitaukseen saapuneita vieraita ja hakemaan herkut kädestä.

Viipurin koirat - Elvin 15.6.2019

22.10.2017
Elvin on ystävällinen ja ihmisrakas pentu. Elvin ei voi käsittää, miksi se on joutunut koiratarhalle ja pojan toiveissa olisikin löytää oma koti mahdollisimman nopeasti!

Irinan tarhalla, pienessä ulkohäkissä näkyy pienten tassujen sipsutusta. Joukko iloisia pentuja hyörii ja pyörii malttamattomina matalassa majassaan, odottaen kovasti ihmisvieraita. Elviniä hiukan ujostuttaa alkuun, mutta kun se uskaltautuu rapsuteltavaksi ja saa muutaman namin, riemastuu se välittömästi. Madotuksessa käytettävä maksapasteija vie Elvinin kielen mennessään ja poika menee aivan sekaisin moisesta herkusta. Ei taida Elvin olla kokenut kovin montaa herkkuhetkeä elämässään. Elvin vaikuttaa kovin ihmisrakkaalta ja kiltiltä pojalta, joka mieluusti tulee hakemaan vierailta huomiota ja herkkuja. Sirosta Elvinistä tuskin kasvaa mitään jättiä, ja Elvin saattaa hyvinkin jäädä siroksi keskikokoiseksi pojaksi aikuisena. 

Elvinin menneisyydestä ei ole tietoa. Sen verran luottavaisesti se kuitenkin suhtautuu ihmisiin, että ihmisseuraa sillä on varmasti ollut aiemminkin ympärillään. Emme kuitenkaan tiedä, onko Elvin saanut koskaan asua sisällä kodissa vai onko sillä ollut tyytyminen ulkona pihapiirissä elämiseen. Elvin haluaa löytää ihmisen, jolla riittää motivaatiota ja aikaa pienen pennun kotiuttamiseen. Harjoitukset sisäsiisteydestä yksin olemiseen on aloitettava aivan alkeista monen muun asian tapaan. Elvinillä on hyvin ohut turkki ja toivomme kovasti, ettei sen tarvitsisi jäädä tarhalle palelemaan ja oma koti löytyisi ennen talvea.

Viipurin koirat - Elvin 21.10.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.