Iggy

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 11/2017

16.3.2018
Pörröinen Iggy päätyi tarhalle jo aivan pienenä naperona. Nyt se on vahvistunut ja valmis valloittamaan oman kodin!

Iggy oli pienen pieni pörröinen pentu, kun sen tie vei Irinan tarhan pentutaloon. Se osoitti olevansa varsinaista sissien sukua, sillä niin vain se vahvistui ja kasvoi isompien pentujen joukossa. Nyt Iggy olisi ihan valmis muuttamaan omaan kotiin!

Kun pentuaitaukseen astuu, ei Iggy ole aivan ensimmäisenä hyppimässä vasten. Se heiluttaa kyllä kovasti häntäänsä, mutta jää pienen matkan päähän ihmettelemään tulijoita. Pentuaitauksessa vilske on niin kovaa, että sivummalle jääviin pentuihin tutustuminen ei ole ihan helppoa. Kuitenkin kun saan raivattua tieni Iggyn luo, tuntuu se ilahtuvan asiasta kovasti ja häntä alkaa vipattaa entistäkin kovempaa.

Iggystä kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Koska se on elänyt tarhalla aivan pienestä rääpäleestä asti, ei sillä ole juurikaan kokemusta sen ulkopuolisesta maailmasta. Niinpä kaikki asiat tulevat olemaan sille uusia ja ihmeellisiä. Uuden omistajan tuleekin ymmärtää, että Iggy tulee tarvitsemaan aikaa ja rauhallista totuttamista huomatakseen, ettei maailmassa niin paljon ihmeteltävää olekaan. Reipas koirakaveri mallia näyttämässä voisi olla oiva apu!

Iggyssä lienee ripaus saksanpaimenkoiraa, joten mahdollista on, että siitä kasvaa varsin aktiivinen poika aikuisena. Kooltaan se ei kuitenkaan ole kovin suuri, joten aikuiskoko lienee jäävän keskikokoiseksi. Iggy toivookin uudelta omistajaltaan halua reippaaseen ulkoilmaelämään ja kivaan puuhailuun koiran kanssa, ettei elämä käy tylsäksi ja Iggyn tarvitse keksiä omaa viihdykettä. Ja koska Iggy on aivan pentu vielä, tulee se tarvitsemaan rutkasti kotikoiran taitojen opiskelua.

Viipurin koirat - Iggy 13.3.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.