Java

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm, 30 kg)
Syntymäaika: 2010

14.6.2012
Java sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

17.5.2012
Java odottaa yhä omaa kotiaan tarhalla. On ihme, ettei kukaan ole vieläkään kiinnittänyt huomiota tähän iloiseen ja persoonalliseen tyttöön.

Vuosi sitten tapasin Javan ensimmäisen kerran tarhalla. Se makoili rauhallisena auringonpaisteessa muiden koirien keskellä ja heilutteli iloisesti häntäänsä. Java näytti tulevan hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja oli enemmän kuin mielissään kun sille antoi vähän rapsutuksia.

Vaikka Java on viettänyt tarhalla ainakin jo vuoden päivät, se ei ole vielä menettänyt positiivisuuttaan. Sain Javalta samanlaisen iloisen vastaanoton kuin viimeksikin; häntä heiluen se kaatui jalkoihin silitettäväksi ja rapsuteltavaksi. Java vaikuttaa hyvin tasapainoiselta koiralta. Sitä ei näytä pahemmin kiinnostavan ympärillä oleva meteli ja hälinä, mutta ihmisistä tyttö pitää paljon. Toivottavasti ihmisrakas ja iloinen Java löytäisi oman kodin, jossa se voisi käpertyä nauttimaan rapsutuksista ja hellyyden osoituksista omien rakkaiden ihmisten parissa.

10.5.2011
Java-tyttö on jo vuoden ikäinen, tyttö melkein parhaassa iässä! Jostain syystä se on saanut kenkää kodistaan. Ehkäpä tyttö ei miellyttänyt omistajaansa, kun pennusta kasvoikin mallinmittainen neitonen.

Java on kiva tyttö, jolla ei tunnu olevan pahaa sanottavaa kenellekään. Java pyöri uteliaana tarhavieraiden seassa arastelematta tai pelkäämättä mitään tai ketään. Hyvin kiltiltä tyttö vaikuttaa, mutta kokonsa puolesta on hyvä saada tottelevaisuuden suhteen ainakin peruskoulusta päästötodistus.

Java on ihan valmis muuttamaan omaan pysyvään kotiin Suomen puolelle.

Katso video Javasta:

Viipurin koirat - Java

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.