Jimi

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 11/2016

28.7.2017
Jimi kastroitiin Viipurin Koirien tuella.

Viipurin koirat - Jimi 19.8.2017

3.3.2017
Pieni Jimi on ystävällinen ja iloinen poika, jonka maailmassa ei taida olla parempaa asiaa kuin ihmiset. Harmi vain, ettei Jimillä ole vielä omaa sellaista.

Irinan tarhan pentutalossa parveilee sekalainen joukko toinen toistaan suloisempia pentuja. Pikkuinen Jimi koittaa tehdä parhaansa, että sekin huomattaisiin ja sekin saisi osansa arvokkaista rapsutuksista ja ihmisten kanssa vietetystä ajasta. Jimi vaikuttaa kovin sosiaaliselta, reippaalta ja ihmisrakkaalta pojalta. Sylissä se katselee hiukan kummissaan ympärilleen, mutta jo pian toteaa että ei muuten ole hullumpi paikka tämä lämmin ihmisen syli.

Jimistä kasvanee aikuisena keskikokoinen koira. Reippaana poikana Jimi sopeutunee monenlaiseen ympäristöön, mutta omistajalla on oltava varmasti viitseliäisyyttä pojan sopeuttamiseen ja liikunnan tarjoamiseen. Jimi etsii sitoutunutta ihmistä, joka ymmärtää ettei pojalla ole vielä kokemusta kotikoiran elämästä vaan kaikki täytyy opetella alusta alkaen.

Viipurin koirat - Jimi 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.