Kaisu

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2019

9.11.2019
Kaisu testattiin oman kodin toivossa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki tautitestit olivat negatiivisia.

Negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), Mycoplasma haemocanis, Hepatozoon canis ja leishmanioosi.

19.10.2019
Supermimmi Kaisu on vauhdikas tyttö! Kaisu ei himmaile tai tuumi, vaan se on reippaasti mukana aivan kaikessa missä vain pystyy.

Kaunis pystykorvainen Kaisu joutui kodittomaksi pian luovutusiän jälkeen. Se on jo tovin odotellut uutta kotia Irinan tarhalla ja nyt vihdoin senkin on aika päästä etsimään kotia Suomesta. Uskomme ja toivomme, että koti löytyy pian, sillä toimeton tarhaelämä turhauttaa ihanaa Kaisua kovasti.

Kaisu on eläväinen ja ihmisrakas tyttö, joka innostuu tulijoista kovasti. Se tulee heti luokse ja syliinkin sen saa helposti napattua, mutta sylissä nököttäminen on kuitenkin Kaisun mielestä vähän tylsää. Enemmän toimintaa, toivoo Kaisu!

Kaisu asuu aitauksessa, jossa on useita muita pentuja. Kaisu tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen, mutta Kaisu on kuitenkin porukasta se, joka mieluummin laittaa muita järjestykseen kuin alkaa itse väistellä. Itsevarmuutta Kaisulla riittää siis kiitettävästi. Ja koska aitauksessa oleminen on Kaisusta aika tylsää, keksii se helposti aitauksen ulkopuolelta asioita, joita se alkaa seurailla. Ja kun niiden mielenkiintoisten asioiden luokse ei pääse, alkaa komennushaukku. Mikään jatkuva räksyttäjä Kaisu ei kuitenkaan ole, vaikka välillä kommentoikin asioita kimakasti.

Kaisu etsii liikunnallista ja huumorintajuista omistajaa. Uuden omistajan toivottaviin piirteisiin kuuluu reippaiden ja pitkien lenkkien rakastaminen sekä aivojumpan keksimisestä pitäminen, sillä olemme jokseenkin varmoja, että muuten Kaisu keksii jotain kivaa aivojumppaa ihan itse. Kaisu on todella mainio ja ihan reipas pentu, mutta pelkäksi sohvankoristeeksi siitä ei ole.

Kaisusta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Koska se on hyvin siro, veikkaamme, että se jää enemmän pieneksi keskikokoiseksi kuin kasvaa miksikään jättiläiseksi. Ihanan kompakti ja todella kaunis tyttö!

Viipurin koirat - Kaisu 30.10.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.