Kinuski

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 11/2016

2.6.2017
Kinuski-rukka löytyi kovin laihana kadulta. Sen luonne on kuitenkin täyttä kultaa, joten toivottavasti Kinuski pääsee pian kuntoutumaan omaan kotiin.

Kinuski odottaa omaa kotia Irinan tarhalla. Sen tiedossa oleva tarina on lyhyt: se löytyi Viipurin liepeiltä kuljeskelemasta laihana ja heikkokuntoisen näköisenä. Onneksi se on kuitenkin ihmisrakas tyttö, ja se saatiin kuljetettua tarhalle. Vaikkei tarhakaan ole ihanteellinen asuinympäristö millekään koiralle, on se sentään parempi paikka kuin vaarallinen katu, jossa on vaarana liikenne ja taistelut ravinnosta.

Kinuski on kurjasta menneisyydestään huolimatta hyvin luottavainen ja ystävällinen tyttö. Se tulee iloisesti tervehtimään ja jää mielellään nauttimaan silityksistä ja varsinkin herkuista. Sen syliin nostaminen oli varsin helppoa, sillä eihän se rukka paina juuri mitään. Olisikin ihanaa, jos Kinuski löytäisi jo pian oman kodin, missä se saisi laadukasta ravintoa ja sen kuntouttaminen voitaisiin hoitaa huolellisesti.

Vielä Kinuski on varsin rauhallinen tyttö, mutta kunhan sen kunto paranee, voi vauhtiakin alkaa löytyä kiitettävästi enemmän. Joka tapauksessa Kinuski on liikuttavan sydämellinen ja kiva tyttö, jonka onnen toivoisi pian kääntyvän ja kutsun omaan kotiin käyvän!

Kinuski tuskin kasvaa enää pahemmin korkeutta, mutta massaa sille tulee vielä reilusti lisää. Täysikasvuisena Kinuski lienee sopivan keskikokoinen tyttö - ei mikään tuulenpuuskan vietävä, mutta kuitenkin tarvittaessa vaikkapa autoon nostettavissa oleva. Kinuski toivoo löytävänsä mukavan omistajan, joka haluaa ottaa Kinuskin hyvinvoinnin ja hyvän elämän vakavasti. Selllaisen omistajan, joka ymmärtää, että koiran pitää saada olla koira, mutta että koira tarvitsee myös opetusta ja ohjausta, jotta se oppii elämään ihmisten maailman odotusten mukaisesti. Kinuski lupaa olla kympin oppilas, jos sinä lupaat olla yhtä hyvä opettaja?

Viipurin koirat - Kinuski 26.5.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.