Lassi

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 3/2017

31.8.2017
Lassi sai oman kodin Imatralta.

7.8.2017
Lassi on iloinen ja valloittava nuorimies! Kaunis vaalea pystykorva on takuulla etunenässä vastaanottomassa tarhavieraita.

Kesällä kodittomaksi joutunut ja koiratarhalle päätynyt Lassi jaksaa pysytellä iloisella mielellä. Lassi asuu Irinan tarhalla jakaen aitauksensa usean muun pennun kanssa. Lassin päivät koostuvatkin pitkälti muiden pentujen kanssa painimisesta ja rehaamisesta, sillä kavereita piisaa. Ihmisvieraat taitavat kuitenkin olla Lassin mielestä ihan parasta seuraa, sillä mistään tämä poika ei nauti enempää kuin huomiosta ja rapsuttelusta. Lassi nousee kevyesti syliin ja vaikka alkuun pientä ihmetystä onkin ilmassa, pusuja satelee ja häntä heiluu niin ettei loppua näy.

Tarhaoloissa Lassi on reipas poika, mutta tarhalta poispääsy ja uusi ympäristö ovat varmasti alkuun jännittäviä asioita. Tarhan ulkopuolinen maailma sisältää paljon kaikkea sellaista, mitä Lassi ei välttämättä ole koskaan nähnyt. Omistajalta vaaditaankin sataprosenttista sitoutuneisuutta ja halua auttaa Lassia sopeutumisprosessissa. Lassi vaikuttaa sosiaaliselta, iloiselta ja uteliaalta pojalta, joten eiköhän kärsivällisissä ja ymmärtävissä käsissä siitä kasva tasapainoinen ja onnellinen koira. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.