Mercedes

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu 
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2008

Mercedeksen kunto huononi ja sille päätettiin järjestää hoitopaikka yhdistyksen aktiivin luota. Mercedes viettää nyt talvea - mahdollisesti viimeistään - lämpimässä ja turvassa.

---

Mercedes on noin 8-9-vuotias narttukoira, joka on asunut Irinan tarhalla lähes koko ikänsä. Mercedes oli kummikoira Valtterin aitauskaveri, mutta on nyt saanut uudet kaverit Valtterin saatua vihdoin ja viimein kodin keväällä 2016.  Merceds tuli pentuna tarhalle kahden sisaruksensa kanssa, joista toinen sai kodin Suomesta ja toinen Saksasta ja Mercedes ainoana jäi tarhalle. Mercedes oli pitkään epäluuloinen ihmisiä kohtaan ja saattoi heitä näykkäistäkin, mutta on sittemmin rauhoittunut ja on nykyisin kiltti ja arvokas vanhempi rouva. Puremisen takia Mercedekselle ei kuitenkaan ryhdytty etsimään kotia aikoinaan, eikä sillä ole juurikaan mahdollisuuksia löytää kotia tarhan ulkopuolelta. 

Mercedes ei tule vieläkään rapsutettavaksi, mutta hakee herkut kädestä ja pyörii niitä jakavan ihmisen ympärillä uteliaana. Mercedes myös muistuttaa herkkujen jakajaa haukahtamalla kerran tai kaksi, mikäli tämä jää liiaksi aikaa ihmettelemään herkut kädessään. Mercedes tulee mainiosti toimeen toisten koirien kanssa ja sen tarhakaverit näyttävät arvostavan rouvaa. Mercedes ei liikoja hötkyile, vaan ottaa asiat ja elämän rauhallisesti.

Mercedeksen kummiksi pääset maksamalla kummimaksun 30 e / vuosi Viipurin Koirat ry:n keräystilille FI74 1394 3500 1553 91. Kirjoita viestikohtaan Mercedes.

Jos haluat saada Mercedeksen kuulumisia sähköpostiisi, laitathan viestin kummikoiravastaava Susannalle: susanna.kankaanpaa@viipurinkoirat.fi

Kummit saavat kummikoiransa kuulumisia sähköpostitse noin neljä kertaa vuodessa. 

Mercedeksen kummimaksuista hyötyvät myös tarhan muut koirat, sillä varoja käytetään ruokaan ja muihin yhteisiin kuluihin. Mercedes saa myös osansa herkkujen ym. muodossa ja kummivastaava käy tarhareissuillaan tervehtimässä sitä aivan erityisesti.
 

Viipurin Koirat ry:llä on rahankeräyslupa RA/2018/646, joka on voimassa 05.07.2018-31.07.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 5.7.2018.