Miida

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2018

11.7.2018
Ihana Miida on reipas pikkutyttö, joka haluaisi tutustua ihan jokaiseen ihanaan uuteen ihmiseen!

Miida ja sen sisarukset Mikke ja Millie päätyivät Olgan tarhalle hyvin pieninä pentuina. Olgan on hoitanut niitä kaikella taidollaan ja nyt sisarukset ovat jo varttuneet siihen ikään, että pikkuhiljaa muuttoa uuteen kotiin voi alkaa miettiä. Ensin pitää kuitenkin odottaa, että ne on rokotettu toiseenkin kertaan ja rokotusten varoaika on ohitettu.

Miida on hyvin iloinen ja reipas tyttö, joka ei aikaile tutustua vieraisiin ihmisiin pätkän vertaa. Se tulee häntä vispaten tutustumaan ja nauttii kaikesta huomiosta niin paljon kuin pieni pentu vain voi. Syliin nostaminenkin oli vallan ihanaa, pääseehän silloin lähelle ihmisen naamaa ja voi välillä lipaista nopean suukon poskelle!

Miida rakastaa peuhaamista sisarustensa kanssa. Ja kun siltä peuhaamiselta ehtii, on toinen kiva harrastus ihmisten kenkien natustaminen. Kengännauhat ja kumisaappaiden varret taitavat olla suosikkeja!

Miida vaikuttaa kovin mutkattomalta ja avoimelta pennulta. Sen voisi uskoa sopeutuvan hyvin niin maalle kuin kaupunkiinkin. Koirakaveri on aina plussaa, mutta reippaana pentuna Miida voisi oppia olemaan myös perheen ainoana nelijalkaisena (tai ainakin koirana). Tärkeintä on, että uusi omistaja ymmärtää tarhalla kasvaneen pennun kapeaksi jäänyttä maailmaa ja osaa totuttaa sitä sen omaan tahtiin niihin asioihin, jotka uudessa ympäristössä voivat sitä jännittää. Miidasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö.

Viipurin koirat - Miida 4.7.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.