Miida

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2018

20.9.2018
Miida sai kodin Helsingistä.

13.9.2018
Miidan kaikki tautitestit eli sydänmato-, borrelia-, babesia-, anaplasma-, erlichia- ja leishmaniatestit olivat negatiivisia. 

Miidan verinäytteestä ei myöskään löytynyt mikrofilarioita. 

6.9.2018
Miida osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa sitä tartunnalta. 

4.9.2018
Miida on pysynyt reippaana ja avoimena tyttönä, vaikka onkin elänyt tarhaoloissa. Lelut, herkut ja ihmiset ovat parasta mitä se tietää.

Miidan voisi kuvitella sopeutuvan monenlaiseen kotiin, vaikka se ei ole maailmaa juuri nähnytkään. Autot, junat, lapset, kerrostalot hisseineen ja monet muut ihmisten jutut ovat sille vielä outoja mutta se on valmis ottamaan haasteen vastaan ja tutustumaan niihin yhdessä oman ihmisensä kanssa.

Miida eli elämänsä pari ensimmäistä kuukautta Olgan kotona yhdessä sisarustensa kanssa. Nykyään se asuu pihan pentuaitauksessa, jossa sillä ja muilla pennuilla on öisin suojanaan oma mökki. Toistaiseksi elämä on kohtalaisen mukavaa, kun voi telmiä päivät kavereiden kanssa, eikä tarvitse kärsiä kylmästä tai nälästä. Talvi kolkuttaa kuitenkin ovella, ja silloin koirat ovat kovilla.

Viipurin koirat - Miida 11.8.2018

11.7.2018
Ihana Miida on reipas pikkutyttö, joka haluaisi tutustua ihan jokaiseen ihanaan uuteen ihmiseen!

Miida ja sen sisarukset Mikke ja Millie päätyivät Olgan tarhalle hyvin pieninä pentuina. Olgan on hoitanut niitä kaikella taidollaan ja nyt sisarukset ovat jo varttuneet siihen ikään, että pikkuhiljaa muuttoa uuteen kotiin voi alkaa miettiä. Ensin pitää kuitenkin odottaa, että ne on rokotettu toiseenkin kertaan ja rokotusten varoaika on ohitettu.

Miida on hyvin iloinen ja reipas tyttö, joka ei aikaile tutustua vieraisiin ihmisiin pätkän vertaa. Se tulee häntä vispaten tutustumaan ja nauttii kaikesta huomiosta niin paljon kuin pieni pentu vain voi. Syliin nostaminenkin oli vallan ihanaa, pääseehän silloin lähelle ihmisen naamaa ja voi välillä lipaista nopean suukon poskelle!

Miida rakastaa peuhaamista sisarustensa kanssa. Ja kun siltä peuhaamiselta ehtii, on toinen kiva harrastus ihmisten kenkien natustaminen. Kengännauhat ja kumisaappaiden varret taitavat olla suosikkeja!

Miida vaikuttaa kovin mutkattomalta ja avoimelta pennulta. Sen voisi uskoa sopeutuvan hyvin niin maalle kuin kaupunkiinkin. Koirakaveri on aina plussaa, mutta reippaana pentuna Miida voisi oppia olemaan myös perheen ainoana nelijalkaisena (tai ainakin koirana). Tärkeintä on, että uusi omistaja ymmärtää tarhalla kasvaneen pennun kapeaksi jäänyttä maailmaa ja osaa totuttaa sitä sen omaan tahtiin niihin asioihin, jotka uudessa ympäristössä voivat sitä jännittää. Miidasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö.

Viipurin koirat - Miida 4.7.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.