Natali

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 2/2017

8.6.2017
Ilahtuneet pennut hyppivät vasten aitausta huomiota ja rapsutuksia hamuten. Myös Natali kuuluu siihen joukkoon, joka odottaa malttamattomana ihmisvieraita häntä heiluen.

Irinan tarhalle on kevään ja kesän edetessä päätynyt valtavat määrät pentuja. Uusia pienokaisia on niin paljon, että välillä on vaikea erottaa kuka on kuka. Natali ei ole se kaikkein erikoisimman näköinen pentu, jonka erottaa jo kaukaa metrien päästä. Se ei ole isokorvaisin, sinisilmäinen tai mitenkään poikkeuksellisen värinen muutenkaan. Natali on kuitenkin yhtä koditon kuin kaikki muutkin ja yhtä palavasti sekin haluaisi pois tarhalta oman ihmisen luokse.

Ruskea Natali on kiltti ja ystävällinen pentu, joka tulee iloisena tervehtimään ihmisiä. Mikään kova riekkuja Natali ei ole, mutta kuitenkin reipas pennunalku. Natalin kanssa samassa aitauksessa elää kymmeniä muita pentuja ja niiden kanssa tyttö tulee hyvin juttuun. Ihmisten touhutessa Natali käpertyy pienelle kerälle katselemaan tapahtumia. Tyttö ilahtuu kun se huomataan, mutta ei jatkuvasti ole hakemassa huomiota. Sylissä Natali istuu rauhallisesti eikä välitä pienestä ruumiintarkastuksesta.

Natalin menneisyydestä ei tiedä kukaan mitään ja tulevan omistajan on oltava valmis panostamaan tytön sopeuttamiseen. Kotikoiran elämästä Natali ei ole kuullutkaan, joten uusia ja jännittäviä asioita ja tilanteita tulee takuulla eteen. Sisäsiisteys, hihnassa kulkeminen, yksin oleminen.. Opeteltavaa riittää, mutta onnellinen ja koko sydämestään omaa ihmistään rakastava koiratyttö on kaiken sen vaivan arvoinen, onhan?

Viipurin koirat - Natali 10.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.