Ninja

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2012

11.1.2013
Ninja varattiin saksalaiseen hoitopaikkaan.

10.12.2012
Minä olen Ninja, kaikkien koirien sankari! Ja tietysti olen myös suloinen pikkusisko isosiskolleni Nellille. Me olemme Nellin kanssa kolmen kuukauden ikäisiä ja joku sanoi, että olemme aika isoja. Ainakin meidän tassut ovat kasvaneet aika suuriksi. Mutta ihmislapsillakin kasvavat ensin tassut ja sitten kasvavat itse lapset. Meidän tassut ovat ehkä jo kasvaneet tarpeeksi.

Minä osaan olla aika viikari etenkin kun saan peuhata siskoni Nellin kanssa. Tykkään kiskoa Nellia hampailla turkista ja välillä myös ihmisiä lahkeista. Kumisaappaiden erilaiset soljet ja nauhat ovat ihan ylivoimaisen kivoja. Niitä en mitenkään voi vastustaa. Mutta ihmiset pelottavat minua vähän.

Etsin omaa kotia tosi tarkoituksella. Toivon omalta ihmiseltäni kärsivällisyyttä, koska olen välillä vähän arka ja pelokas, mutta toisinaan sitten aika villi. Aluksi minua varmasti pelottaa kamalan paljon siellä uudessa kodissa. Enhän minä ole nähnyt taloja sisältä koskaan. Niinpä toivon, että minun oma ihminen jaksaisi näyttää rauhassa ja ajan kanssa kaikki hienoudet, mitä talojen sisältä ja myös ulkopuolelta voi löytyä. Ja minä lupaan näyttää tulevien vuosien aikana miten mukava parhaimmillaan voi koiratyttö ihmisen parhaana ystävänä olla.  

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.