Omi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 11/2016

11.11.2017
Omi sai jäädä asumaan hoitopaikkaansa.

26.10.2017
Omi pääsi hoitopaikkaan.

4.10.2017
Suloinen Omi sterilisoitiin Viipurin Koirat ry:n tuella.

13.9.2017
Omi on edelleen ihmisrakas tyttö, vaikka tarhalla vietetyt kuukaudet ovat vieneet suurimman vauhdin sen liikkeistä.

Viipurin koirat - Omi 9.9.2017

14.3.2017
Mitkä jättimäiset korvat! Hassu ja ihmisrakas Omi on reipas tyttö. Valtavat luppakorvat heiluen Omi juoksee iloisena ihmisiä vastaan.

Omi ilmaantui keväällä Irinan tarhalle. Tytön menneisyydestä ei ole tietoa, mutta eiköhän Omilla ole joskus ollut ihmisystäviä, sillä sen verran paljon ihmisiä se tuntuu rakastavan. Omi on varsin hassunnäköinen ilmestys. Sillä on valtavat pörheät korvat, mutta muuten tytöllä on lyhyt ja sileä karva. Omista kasvaakin aikuisena varmasti aika veikeän näköinen koiruus.

Omi elää Irinan tarhan pentutalossa, ja tytön päivät kuluvat muiden pentujen kanssa telmien. Pentukavereiden keskellä on turvallista ja lämpöistä olla, ja Omi tulee hyvin muiden kanssa juttuun. Oma koti olisi kuitenkin se kaikkein paras asia mitä Omille voisi tapahtua, joten tassut ristissä tyttö jää odottamaan milloin tulee sen vuoro pakata reppu ja muuttaa Suomeen!

Todennäköistä on, ettei Omilla ole mitään käsitystä kotikoirana olemisesta. Tyttö ei välttämättä ole nähnyt maailmaa vielä paljonkaan, ja vaikka reipas pentu tarhalla onkin, alkuun monet tilanteet ja asiat voivat pelottaa. Omi etsii ihmistä, joka tietää mihin ryhtyy. Pienen pennun kanssa saa varautua korjailemaan pissalätäköitä, katsoa kuinka lempikengistä on vain kauniit muistot jäljellä ja kuinka pöydän kulmat joskus olivat ehjät. Mutta sellaista se elämä pennun kanssa on! Omi kuitenkin lupaa uskollisesti rakastaa omaa ihmistään lopuelämänsä ja ilahtua aina nähdessään tutut kasvot - sellaista vilpitöntä ystävyyttä ei rahalla saa.

Viipurin koirat - Omi 10.3.2017

Viipurin koirat - Omi 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.