Osallistu keräykseen

Tällä sivulla tiedotamme ajankohtaisista keräyskampanjoista, joiden avulla pyrimme helpottamaan viipurilaisten kodittomien koirien elinolosuhteita.

Yhdistyksen toimintaa voi tukea myös mm. liittymällä kannatusjäseneksi tai ryhtymällä koiran kummiksi. Voit myös tehdä yleisen lahjoituksen toimintamme tukemiseksi tai lahjoituksen ruokaa varten.

Päättynyt keräys: Olgan tarhalle juokseva vesi

Useamman vuoden ajan on selvitetty mahdollisuutta liittää Olgan tarha kunnalliseen vesijohtoverkkoon. Kun alueelle alettiin rakentaa tarvittavaa kunnallistekniikkaa pari vuotta sitten, lupasimme, että yhdistys auttaa Olgaa taloudellisesti, jotta tontti saadaan liitettyä vesijohtoverkkoon. Vuoden 2016 tulipalo tarhalla sotki täysin suunitelmat, sillä tarvittavat asiakirjatkin tuhoutuivat massiivisessa palossa. Nyt viimein näyttää siltä, että tulevana kesänä Olgan tarhalle saataisiin vihdoinkin juokseva vesi!

Lue lisää keräyksestä täältä.

Svetogorskin koirat 

Viipurin Koirat on tukenut pienimuotoisesti Svetogorskissa toimivia löytökoira-aktiiveja tavaralahjoituksilla, maksamalla eläinlääkärilaskuja sekä rahoittamalla alueella tehtävää sterilisointityötä. Nyt yhteistyötä aiotaan laajentaa ja Svetogorskiin rakenteilla olevasta Elenan tarhasta tulee yhdistyksen virallinen yhteistyökumppani. Lue lisää projektista täältä

Parane pian -rahasto

Viipurin Koirat ry pyrkii auttamaan sairauksista kärsiviä ja vammautuneita koiria tarjoamalla niille pääsyn lääkäriin. Keräämme rahastoa, jotta tämä olisi jatkossakin yhdistykselle taloudellisesti mahdollista. Tarhoilla elävät pennut kärsivät herkästi ripulin aiheuttamasta kuivumisesta ja tarvitsevat nesteytystä selvitäkseen. Kokonaisia pentueita hylätään tarhoille heikkokuntoisina. Pakkasessa ja viimassa yskät muuttuvat kroonisiksi ja niistä saattaa seurata keuhkokuume. 

Monia vaivoja on mahdotonta hoitaa karuissa tarhaoloissa, eikä avustamillamme tarhoilla ole riittävästi resursseja koirien yksilölliseen huolenpitoon, lääkitsemiseen ja kuntouttamiseen. Pyrimme tarjoamaan hoitoa mm. aliravitsemuksesta kärsiville, toisten koirien kiusaamiksi joutuneille sekä vanhuskoirille ja löytämään edes osalle tällaisista koirista sijaiskodin Suomesta, ja auttamaan niitä pääsemään lääkärin hoitoon. 

Lue lisää Parane pian! -rahastosta täältä. Sivulle kootaan kuvia rahaston avulla autetuista koirista. Tarvitsemme apuasi!

Viipurin Koirat ry:n keräystili: Nordea FI74 1394 3500 155391. Viite 1054.

Ei vahinkopennuille!

Viipurin kodittomien koirien hyväksi otettiin odotettu askel, kun sterilisointikampanja Ei vahinkopennuille! käynnistyi kesällä 2012. Kampanjan ja siihen liittyvän keräyksen avulla pyritään hillitsemään jatkuvaa ei-toivottujen koirapentujen syntymää Viipurin seudulla. Suuri osa vahinkopennuista hylätään ja vain harva niistä päätyy omaan, vastuuntuntoiseen kotiin. Kodittomina elävät koirat joutuvat lähes poikkeuksetta kärsimään nälästä, kylmästä ja sairauksista. Osa päätyy löytökoiratarhalle, mutta niiden resurssit ovat hyvin rajalliset.

Ei vahinkopennuille! -kampanja on suunnattu viipurilaisten vähävaraisten perheiden koirille. Paikalliset voivat viedä narttukoiransa eläinklinikalle sterilisoitavaksi veloituksetta. Viipurin Koirat ry koordinoi kampanjaa ja maksaa kustakin leikatusta koirasta yhteistyöeläinlääkärille 30 e.

Tue Viipurin Koiria tärkeässä ennaltaehkäisevässä työssä! Kaikki lahjoitukset käytetään suoraan kampanjaan.

Lue lisää Ei vahinkopennuille -kampanjasta täältä. Sivulle kootaan tiedot kaikista kampanjan avulla leikatuista koirista.

Viipurin Koirat ry:n keräystili: Nordea FI74 1394 3500 155391. Viite: 1041.

Rahankeräyslupa: RA/2018/646
Toimeenpanoaika ja -alue: 05.07.2018–31.07.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta