Pörri

SUOMESSA
Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, 17 kg)
Syntymäaika: 7/2017

13.9.2018
Pörri testattiin ESBL-, MRSP- ja MRSA-bakteerien varalta ja näytteet olivat negatiivisia.

16.8.2018
Kiltti ja iloinen Pörri odottaa omaa kotia Sipoossa. Pörri ujostelee vielä monia asioita, mutta se reipastuu kuitenkin päivä päivältä.

Pörri on viettänyt nyt viikon kotihoitopaikassa. Se ilahtuu kovasti kotihoitajan seurasta ja voisi nauttia rapsutuksista vaikka kuinka pitkään. Miehet ovat siitä kuitenkin huomattavasti jännittävämpiä kuin naiset.

Hoitopaikassa Pörri tottuu kissoihin ja antaakin niiden olla kiltisti rauhassa. Hoitopaikan vanhempi narttu on Pörrille suoranainen idoli, jonka perässä Pörri uskaltaa tassutella varsin reippaasti. Muutaman kerran kaverukset ovat aloitelleet myös leikkimistä, mutta ihan kunnon riehumiseen ne eivät ole vielä rohkaistuneet.

Pörri on sisäsiisti, se osaa jäädä rauhallisesti yksin ja rauhallisessa ympäristössä se kulkee myös hienosti hihnassa. Pörri on kuitenkin vielä sen verran ujo poika, että se etsii kotia, jossa sillä olisi koirakaveri näyttämässä mallia. Myöskään kovin vilkkaalle asuinalueelle Pörri ei haluaisi vielä muuttaa.

Pörri on sellainen kovin kiltti ja sympaattinen poika, jonka olisi vaikea kuvitella tekevän pahaa kärpäsellekään. Silti se toki tarvitsee omistajan, joka osaa ja haluaa opastaa sitä arkielämän ihmeellisyyksiin tottumisessa ja ymmärtää, että tarhalla pennusta kasvanut koira tarvitsee siihen aikaa.

Pörrin yhteyshenkilönä toimii Laura.

9.8.2018
Pörri sai hoitopaikan Suomesta. Pörri odottelee yhteydenottoja Sipoossa.

3.8.2018
Pörri osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainekartoitukseen ja sen vasta-ainetaso ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml.

20.7.2018
Pörrille tehtiin pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichia, anaplasma ja borrelia). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

2.4.2018
Tarhalla vietyt kuukaudet eivät ole Pörriä masentaneet. Se on ihmisrakas, ystävällinen ja varsin rauhallinen poika, jonka ainoa haave on matka omaan kotiin.

Pörri on ehtinyt viettää Irinan tarhalla jo kuukausia. Tarha ja vielä talviaika ovat kova paikka nuorelle pennulle kasvettavaksi, mutta Pörri on säilyttänyt iloisen ja luottavaisen mielen eikä se edelleenkään tiedä mitään sen ihanampaa kuin päästä tervehtimään ihmisiä. Pörri asustaa yli kymmenen muun nuoren koiran samassa aitauksessa, ja se tulee erittäin hyvin toimeen niin urosten kuin narttujenkin kanssa. Pörri tuntuu mieluummin väistävän kuin lähtevän yhteenkään pieneen kärhämään mukaan. Pörri tulee vielä hieno koirakaveri jollekin onnekkaalle, joka sen kauniin katseen huomaa!

Viipurin koirat - Pörri 2.4.2018

13.12.2017
Voi Pörri! Pörri on ystävällinen ja reipas poika, joka päätyi syksyllä Irinan tarhalle aivan natiaisena.

Pörri jakaa saman aitauksen usean muun pennun kanssa. Sen katse kirkastuu ja häntä alkaa väpättämään välittömästi ihmisten ilmaantuessa näköpiiriin. Pörrin mielestä on niin mahdottoman kivaa saada ihmisseuraa, huomiota ja rapsutuksia. Pörri tulee itse reippaasti tervehtimään jokaista tarhakävijää ja seurailee kovasti ihmisten puuhia. Pörri on kyllä valmiina heti sopivan hetken tullen ottamaan rapsutuksia vastaan, mutta ei ole mikään vaatteista repivä ja huomiota vaativat riiviö - vaikka kuka tietää, voihan Pörristä vielä sellaisia mukavia pentuominaisuuksia löytyä. Pörri tulee hyvin toimeen muiden pentujen kanssa ja se päivät kuluvatkin kavereiden kanssa leikkien ja painien. Kaikkein mieluiten Pörri matkaisi kuitenkin pian omaan, rakastavaan kotiin.

Tarhalle tullessaan Pörrin iho oli vähän huonossa kunnossa ja siinä oli karvattomia länttejä. Karvattomiin kohtiin on kuitenkin alkanut kasvaa karvaa ja Pörri näyttääkin nykyään jo ihan eri koiralta kuin tullessaan. Pörri vaikuttaa mitä mukavimmalta koirapojan alulta, ja olisikin kiva että sille löytyisi pian kunnollinen koti. Pörrin menneisyydestä ei ole tietoa ja tulevan omistajan on varattava riittävästi aikaa ja kärsivällisyyttä Pörrin sopeuttamiseen ja uusien asioiden harjoitteluun. Pörri ei tiedä mitä sisäsiisteys, hihnakävely tai yksin oleminen tarkoittavat, koska kukaan ei ole sille niitä vielä opettanut. Kasvava nuori poika tulee tarvitsemaan reipasta liikuntaa, mutta miltään adhd-pennulta Pörri ei vaikuta ja sille voisikin riittää oman perheen kanssa arjessa mukana olo mukavien ulkoiluhetkien lisäksi.

Viipurin koirat - Pörri 6.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.