Primo

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

10.2.2016
Primo löysi nopeasti oman kodin ja muutti Lohjalle.

31.1.2016
Primo-poika sai muuttaa tarhalta hoitokodin lämpöön, mikä sileäkarvaiselle pojalle olikin tosi hyvä juttu.

Primo toi tarhalta mukanaan vekkulin ja vauhdikkaan luonteensa: poika on hyvin touhukas ja rakastaa ihmisten huomiota! Primo muuttaisi mielellään omaan kotiin, jossa harrastetaan ulkoilua ja jaksetaan puuhata kasvavan koiran kanssa. Primoa pääsee tapaamaan hoitopaikkaan Helsinkiin.

28.1.2016
Primo jätti tarhaelämän taakseen ja opettelee nyt kotikoiran elämää hoitopaikassaan Helsingissä.

24.1.2016
Primo on sydämellinen ja vauhdikas pojanviikari. Oma koti siintelee unelmissa: jos haaveilet reippaasta lenkkikaverista, tutustu tähän poikaan!

Pentukatras, johon kuuluvat Primo ja Prima, on täynnä elämää! Tämä suloinen pentue on tullut Irinan tarhalle viipurilaisen kotihoidon kautta ja odottelee nyt toiveikkaana kotia Suomesta.

Primo on porukan vilkkain. Se on iloinen ja sosiaalinen kaikkien kaveri. Tämä elämänmyönteisyyttä uhkuva villiviikari rakastaa ihmisten huomiota — ja heiltä saatuja herkkuja! Sitä ei ole luotu sohvaperunaksi. Primon kodin pitääkin osata kanavoida nuoren koiran energia oikeisiin asioihin. Yhteinen harrastus oman ihmisen kanssa olisi varmasti mieleen! Huumorintajuakin tarvitaan, sillä nuorella pojalla on nuoren pojan metkut… senhän näkee jo kaverin ilmeestä! Primosta kasvaa aikuisena keskikokoinen.

Primon hartain toive on oma, aktiivinen koti Suomesta. Toteutuukohan sen toive piankin?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.