Queen

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 10/2012

15.7.2018
Queenistä ei tällä hetkellä oteta kyselyitä vastaan.

7.7.2018
Queen käytettiin eläinlääkärissä, koska sen rohiseva hengitys huoletti ja lisäksi sen varpaissa oli huomattu virheasento. Eläinlääkäri totesi seuraavaa:

"Tankilla on ihana hersyvä luonne ja noin 15 kg ylipainoa. Todennäköisesti ylipainoon liittyen Tankin hengitysäänet ovat rohisevat ja ylimääräinen rasva ahtauttaa nielua.
Nieluhalvaukselta Tankin oireilu ei vaikuta. Ylipaino on vaikuttanut myös Tankin etujalkojen ja varpaiden asentoihin. Etujalat eivät paina Tankin painoa normaalisti anturoilla vaan anturoiden reunaiho on osin joutunut paineen alle ja anturat ovat levinneet. Lisäksi tassunpohjissa on hiivatulehdusmuutoksia, mikä varmaankin liittyy etutassujen nuolemiseen ja lisää nuolemista. Laihduttaminen on tärkein etutassujen hoito. Tankin paino olisi hyvä saada lähemmäs 30 kg."

Queenin kilpirauhasen toiminta tarkistettiin verinäytteestä ja lisäksi tutkittiin maksa- ja munuaisarvot. Lääkäri suositteli aloittamaan anturoihin paikallishoitona Malaseb-pesut sekä Cortavance-suihkeet. 

Eläinlääkärikäynti maksettiin Parane pian -lahjoituksilla saaduista varoista. Kiitos lahjoittajille!

28.6.2018
Queen on 5-vuotias labradorinnoutaja, joka päätyi Irinan tarhalle, koska ei mahtunut omistajansa muuttokuormaan.

Queen vaikuttaa mukavan mutkattomalta ja suhtautuu ihmisiin ystävällisesti. Vaikuttaa siltä, että sen ruokavaliossa ja ulkoilutottumuksissa olisi ollut parantamisen varaa, sillä Queen on huomattavan ylipainoinen. Queen tunnetaankin hoitopaikassa tällä hetkellä lempinimellä Tankki. Liika massa haittaa tytön liikkumista ja tekee hengityksestä rohisevan. Queen aloittelee laihdutuskuuria kotihoitopaikassaan, mutta uuden kodin tehtäväksi jää jatkaa terveellistä ruokavaliota ja huolehtia riittävästä liikunnasta ja kunnon kohottamisesta rasittamatta kuitenkaan liiaksi neidin niveliä. 

Video Queenistä tarhalla:

Viipurin koirat - Queen 9.6.2018

Queen ei ole asunut kadulla vaan se tuotiin kodittomien koirien tarhalle suoraan kodista. Queen pääsi kesäkuun lopussa Suomeen ja asuu hoitopaikassa Vihdissä.

Queenin yhteyshenkilönä toimii Noora.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.