Rino

Sukupuoli: uros
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 9/2015

5.10.2016
Rino sai kodin Järvenpäästä.

28.7.2016
Iloinen ja menevä Rino-poika pääsi Suomeen kotihoitoon ja on tavattavissa pääkaupunkiseudulla.

8.7.2016
Mukava Rino on jäänyt kooltaan pieneksi, mutta positiivista energiaa sillä riittää!

Viipurin koirat - Rino 7.7.2016

7.2.2016
Suloinen urospentu Rino on jo sen ikäinen, että se saisi jo matkata Suomeen ikiomaan kotiin. Rino etsii aktiivista kotia, jossa ymmärretään nuoren pennun liikunnan ja aktivoinnin tarve!

Siellä missä tapahtuu, siellä on myös Rino! Tämän pojan mielestä kaikki on kivaa. Se on reipas, kiltti ja energinen, kuten pennun kuuluukin. Se juoksi ja leikki lumessa, mutta pysähtyi välillä pussailemaan ja silitettäväksi. Ihmisen sylissä on mukava olla, koska silloin ylettää kaikista parhaiten pussaamaan koko naaman! Rino rakastaa kaikkia ihmisiä, mutta uskollisin kaveri se on sille, jolla on herkkuja taskussa. Herkut ja ihmiset on parasta, Rino tuumaa.

Rino on suloinen ja kaunis pentu. Siitä kasvaa oikein komea, keskikokoinen uroskoira. Rino on tuotu yksin Irinan tarhalle vähän aikaa sitten, muuta sen menneisyydestä ei tiedetä. Se toivookin, että aika tarhalla jäisi lyhyeksi ja se pääsisi jo pian turvalliseen ympäristöön kasvamaan. Se haluaisi kovasti jo oman kodin ja lämpimän pedin, jotta sen ei tarvitsisi enää tarhalla palella. Vastalahjaksi Rino rakastaisi omaa ihmistään ehdoitta.

Rinolla riittää virtaa ja uteliaisuutta. Se on kovin kiinnostunut kaikesta, mitä ympärillä tapahtuu. Rino tarvitsee kodin, jossa sitä aktivoidaan ja opastetaan lempeästi kotikoiran tavoille. Uuden kodin tarvitsee osata ohjata pennun energia oikeisiin asioihin, sillä tylsistyessään saattaa poika keksiä itse viihdyttävää tekemistä. Rino etsii omistajaa, jolla ei mene sormi suuhun, jos se keksii nuorelle pennulle tyypillisiä koiruuksia. Uskomme Rinon olevan kuitenkin helposti koulutettavissa, sillä se rakastaa ihmisiä ja herkutkin maistuvat!

Jos haluat reippaan lenkkikaverin, saattaa Rino olla juuri oikea koira sinulle! Rino tykkäisi myös varmasti jostain mukavasta yhteisestä harrastuksesta. Rino suhtautuu ystävällisesti ja uteliaasti muihin koiriin, joten tuskin Rino koirakaverista pistäisi pahakseen. Tämä poika on sen verran reipas ja utelias kaveri, että se soveltunee myös hyvin ainoaksi koiraksi. Olisiko sinun kodissasi ja sydämessäsi tilaa tälle sydämet valloittavalle pojalle?

Viipurin koirat - Rino 3.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.