Rudi

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

22.1.2015
Rudi löysi kodin Helsingistä.

29.11.2014
Rudi on tottunut tarhaelämään ja ujous on karissut. Rudi ilahtuu tarhavieraista todella paljon ja olisi heti valmis lähtemään mukaan Suomeen.

Viipurin koirat - Rudi 29.11.2014

8.11.2014
Rudi on kovin kaunis harmaaturkki, joka alkuun hiukan ujostelee vieraita. Uteliaisuutta pojalta kyllä löytyy, mutta jännitys tuntuu toistaiseksi vielä vievän voiton.

Rudi on kymmenien muiden pentujen tavoin hylätty juuri ennen kylmän talven saapumista Viipuriin. Syytä hylkäämiselle emme tiedä, mutta nyt suloinen poika toivoo pienet tassut ristissä jonkun ihanan ihmisen huomaavan sen ja tarjoavan sille kotia!

Rudi lämmittelee lämpimän kopin turvallisessa suojassa, kun menemme tervehtimään pentuja. Poika on vasta äskettäin hylätty, joten iso tarha on sille luonnollisesti kovin pelottava paikka. Rudi ei ole oikein varma, mitkä ovat aikeemme ja pienessä päässä käy kova raksutus, kun se miettii uskaltaisiko tässä nyt hieman haistella näitä outoja ihmisiä. Poika antaa kiltisti nostaa itsensä syliin kuvattavaksi vaikka tilanne vähän hämmentääkin sitä.

Rudista kasvaa aikuisena oletettavasti keskikokoinen koira. Poika haaveilee pikaisesta Suomeen muutosta, ettei sen tarvitsisi jäädä tarhalle kylmään ja pakkaseen pitkäksi aikaa. Ihan kevyin perustein ei Rudillekaan tule kuitenkaan kotia tarjota. Olethan varmasti miettinyt asiat halki moneen kertaan ja valmis sitoutumaan poikaan koko sen loppuelämäksi? Jaksathan varmasti opettaa sille hyviä käytöstapoja, tarjota riittävästi liikuntaa ja muuta puuhaa, jotta pojasta kasvaa tyytyväinen ja tasapainoinen koira? Mikäli olet varma asiasta, Rudi odottaa innoissaan jo yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Rudi 8.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.