Salla

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö (n. 40 cm)
Syntymäaika: 2012

14.1.2016
Salla löysi kodin Espoosta.

13.10.2015
Punanenäinen Salla on iloinen ja vilkas tyttö, joka rakastaa ihmisiä. Salla saapui Irinan tarhalle kesän korvilla.

Pieni Salla odottaa intoa täynnä aitauksen sisäpuolella, että pääsisi jo tekemään tuttavuutta ihmisten kanssa. Saapuessamme tytön aitaukseen vilistää se onnellisena luokse ja nostaa pienet etukäpälänsä vasten jalkoja. Rapsutuksia saadessaan alkaa armoton hännänvispaus, jolle ei loppua ole näkyvissä. Salla vaikuttaa hyvin reippaalta, luottavaiselta ja sydämelliseltä tytöltä, joka olisi jo ihan valmis muuttamaan omaan kotiin Suomeen.

Irinan tarhalla on paljon isoja koiria ja tilaa on vähän. Niinpä pienikokoinen Salla onkin saanut asustella pentuaitauksessa ja tullut siellä hyvin toimeen kaikkien kanssa. Salla on nuori koira ja ikää sillä on arviolta kolmen vuoden verran. Kooltaan se ei ole mikään kääpiö, mutta silti näppärän kokoinen paketti, jonka saa vaivattomasti nostettua syliin. Jos menevä neitonen siinä siis malttaisi pysyä.

Tiedossa ei ole, onko Salla saanut joskus asua kodissa. Kukaan ei välttämättä ole opettanut sille, mitä tarkoittaa sisäsiisteys tai kuinka kulkea nätisti hihnassa. Niinpä uuden omistajan onkin hyvä varautua siihen, että alkuun Sallan kanssa on lähdettävä harjoittelemaan asioita alusta alkaen. Talvi tekee hitaasti mutta varmasti tuloaan ja olosuhteet tarhalla muuttuvat aina vain rankemmiksi. Toivottavasti iloisen Sallan matka omaan kotiin pääsisi pian alkamaan.

Salla saapui Irinan tarhalle kesällä 2015. Se kuului ylikuormittuneelta Lipetskin tarhalta saapuneeseen koirajoukkoon, joille Irina tarjosi suojan. Eteläisen alkuperän vuoksi Sallalle on teetetty Viipurissa Snap 4Dx plus -tautitesti, johon sisältyi seuraavat testit: sydänmato, erlichia canis & erlichia ewingii, borrelioosi ja anaplasma phagocytophilum & anaplasma platys. Testit olivat puhtaat ja Salla onkin valmis valloittamaan Suomen ja suomalaisten sydämet.

Sallan kulukorvaus on sille tehtyjen testien vuoksi 305 € (norm. 290 €).

Viipurin koirat - Salla 5.9. & 26.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.