Sienna

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 6/2015

23.3.2017
Sienna muutti Helsinkiin!

20.7.2016
Sienna pääsi suomalaiskyydillä keskustan klinikalle ja kävi sterilisoitavana.

Vaikka itse operaatio ja siitä herääminen olivat ikäviä, sai Sienna viettää arvokkaan hetken laatuaikaa tarhavieraiden syleissä ja poissa tarhan metelistä. Ennen paluuta sisätiloihin tassuteltiin vielä hetki heinikossa ruohonkorsia maistellen. Sienna on ihanstuttava ja varsin siroksi jäänyt tyttönen, jonka ensi askeleet talutushihnassa sujuivat hienosti.

Viipurin koirat - Manna & Sienna 6.12.2016

10.2.2016
Siennan velipojat muuttivat jo ennen talven hyytäviä pakkasia omiin koteihin. Sienna on kovin ihmisrakas ja lempeä tyttö, olisiko jo vihdoin sen vuoro?

Siennasta on kasvanut siro kaunotar. Tyttö on yhtä hymyä saadessaan ihmisvieraita aitaukseensa. Etukäpälät nousevat rinnuksille ja märkä kuono kurottautuu kohti kasvoja. Ihmiset ovat Siennasta ihania eikä se ymmärrä miksi joutuu kuukaudesta toiseen asumaan pienessä aitauksessa eikä pääse mukaamme. Vaikka Sienna on nuori koira ja iloa ja energiaa varmasti löytyy, osaa se myös rauhoittua eikä vaikuta miltään kovalta säheltäjältä.

Velipoikien elo Suomessa on sujunut mainiosti, joten kunhan Siennakin saisi mahdollisuuden, kuoriutuisi siitäkin vielä varmasti kelpo kotikoira! Kooltaan Sienna on mukavan keskikokoinen ja rakenteeltaan suht siro tyttö. Painoa tälle tytölle tuskin kertyy 20 kiloa enempää.

30.9.2015
Pientä koiratyttöä vähän jännittää sylissä oleminen, mutta takaisin maahan päästessään läiskii se leikkisästi etutassullaan. Taisi se ihminen aika ihana olla, tuumaa suloinen Sienna.

Sisarukset Sienna, Sysi ja Sepi asustavat isossa pentutalossa muiden pentujen kanssa. Niiden päiväohjelmaan kuuluu lelujen riepottelua, painileikkejä, päiväunia ja jos oikein hyvin käy - ihmisten kanssa seurustelua. Sisarukset joutuivat tuntemattomasta syystä kodittomiksi, mutta nyt niillä sentään on katto pään päällä ja aitaus suojanaan. Pieni pentu haaveilee kuitenkin vieläkin paremmasta, nimittäin siitä ihan ikiomasta kodista ja ihmisestä.

Sienna pörrää uteliaana jaloissa, kun tutustumme pentutalon asukkeihin. Vieraat ihmiset kiinnostavat sitä kovasti, mutta alkuun tyttö tuntuu hiukan pohtivan, voiko vieraisiin noin vain luottaa. Sylissä oleminen on vähän jännittävää puuhaa, mutta kun Sienna pääsee takaisin maan pinnalle, rentoutuu se samantien ja on valmis pistämään ihan kunnolla leikiksi. Pieni kieli lipoo käsiä ja häntä vipattaa vauhdilla.

Sympaattinen Sienna toivoisi kovasti, että pääsisi jo pian harjoittelemaan kotikoiran elämää - ja tietysti myös nauttimaan kaikista niistä ihanista asioista, joita oma koti tuo tullessaan! Voi olla, ettei Siennalla ole aiempaa kokemusta sisätiloissa asumisesta, joten tiedossa on paljon uusien asioiden opettelua. Kunhan tarjolla on paljon huolenpitoa ja rakkautta, riittävästi liikuntaa ja peruskoulutusta, kasvaa Siennasta aikuisena varmasti upea hyväkäytöksinen koiraneiti!

Viipurin koirat - Sienna 28.11.2015

Viipurin koirat - Sienna 10.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.