Silla

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2018

22.4.2018
Silla on eloisa ja ihana tyttö, joka rakastaa ihmisiä, kunhan saa ensin pienen hetken tutustua!

Kuuden pienen pennun joukko toimitettiin Olgan tarhalle keväällä. Pennut olivat löytyneet Suomesta Viipuriin vievän maantien varresta, johon ne oli hylätty pahvilaatikossa. Laatikko ei kauaa pentuja pidellyt, vaan ne nopeasti ne olivat juoksennelleet vaarallisesti autojen keskellä. Kaikeksi onneksi yksi ohiajaja poimi pennut kyytiin ja kuljetti ne Olgan hoiviin. Siellä SpotSpice, StarSillaSionna ja Sola odottavat nyt malttamattomina omaan kotiin pääsyä.

Silla on mainio tyttö. Se touhottaa tarhassa häntä taukoamatta vispaten eikä kestä kauaa, kun se tulee tutustumaan myös vieraisiin ihmisiin. Silloin Sillan häntä alkaa vispata entistäkin lujempaa, sillä ihmiset ja niiltä saatavat herkut ovat siitä aivan superjuttu! Silla tulee koiralaumassa sujuvasti toimeen toisten koirien kanssa, ja leikit pentukavereiden kanssa ovat tietysti päivän hauskinta puuhaa.

Silla kasvaa aikuisena varmasti ainakin keskikokoiseksi tytöksi. Sen tukevat tassut taitavat kertoa siitä, että kokoa voi kertyä vähän reilumminkin. Uudessa kodissa onkin syytä muistaa kauniiden käytöstapojen ja muun peruskoulutuksen hoitaminen kuntoon, ja iloisena ja oppivaisena tyttönä Silla oppii ne taidot varmasti nopeasti.

Silla on kasvanut Olgan pihalla isossa koiralaumassa, joten varmaa on, että niin sisäsiisteyttä, yksinjäämistä kuin hihnassa kävelyäkin tulee uudessa kodissa harjoitella mukavan yhteiselon varmistamiseksi. Silla varmasti arvostaisi kivaa koirakaveria, mutta välttämättömyys se ei ole. Uuden omistajan tulee muistaa, että koiratarhalla kasvaminen ei koskaan ole pennulle ihanteellista, ja siksi myös muutto uuteen kotiin tulee olemaan jännittävä ja ihmeellinen asia. Se voi saada Sillan ujostelemaan aluksi, mutta rauhallisella totuttamisella ja ohjaamisella Sillasta kuoriutuu varmasti se iloinen tyttö, joka se on nyt tarhallakin.

Silla on saanut sekä vitosrokotteen että rabiesrokotteenkin kaksi kertaa.

Viipurin koirat - Silla 13.4. & 21.5.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.