Silva

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

16.9.2017
Silva löysi kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

14.9.2017
Voi miten kaunis Silva onkaan! Suloisen ulkonäön lisäksi Silva on myös erittäin ihmisrakas ja huoleton pusutyttö, jonka haluaisi vain kaapata mukaansa kainaloon ja viedä kotiin.

Silva-pieni yrittää tehdä parhaansa, että sekin tulisi huomatuksi iloisessa pentukaaoksessa. Isommat ja raisummat kaverit tuuppaavat Silvan helposti tieltään juostessaan ihmisten luokse, mutta sinnikäs Silva ei lannistu! Lopulta koittaa se kauan odotettu hetki kun Silva pääsee syliin kuvattavaksi ja siliteltäväksi. Tyttö on niin onnessaan ja tohkeissaan, että häntä vispaten muiskisi vain pusuja ja nuolisi sormia. Ja mikäs näin ihanaa tytöntylleröä on sylissä paijailla, mutta kaikkein tyytyväisin Silva olisi varmastikin jos pääsisi ihan ikiomaan kotiin lämpöiselle sohvalle ihmisten keskelle hellittäväksi. Talvi lähestyy kovaa vauhtia, mutta ei syksyn sateissakaan ole enää laisinkaan kivaa. Ankealle tarhaelämälle stoppi nyt heti.

Tulevan omistajan täytyy ymmärtää, ettei Silva ole todellakaan mikään valmis paketti vaikka ihana ja suloinen pakkaus onkin. Jonnekin hylättynä tai jostain löydettynä se on päätynyt isolle koiratarhalle, missä se elää ulkoaitauksessa parakki suojanaan. Silvalla ei mitenkään voi olla käsitystä millaista elämää kotikoirat viettävät ja millaisia taitoja niille on opetettu, sillä kukaan ei ole koskaan opettanut Silvalle yhtään mitään. Matkalla kotikoiraksi Silvaa täytyykin rauhallisesti totuttaa uusiin asioihin ja tilanteisiin. Ymmärtäväisen omistajan opastuksella Silvasta kasvaa varmasti tasapainoinen ja onnellinen koira.

Viipurin koirat - Silva 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.