Tahoe

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 7/2016

26.2.2017
Tahoe on ystävällinen ja kiltti tyttö täynnä positiivista energiaa ja iloa! Tahoe hylättiin vuoden lopulla siskonsa kanssa suoraan kodista Irinan tarhalle.

Siskokset Thalia ja Tahoe ovat kuin kaksi marjaa sillä erotuksella, että Tahoella ei ole täysimittaista häntää vaan puolikas sellainen. Joko tyttö on syntynyt sellaisena tai sitten hännästä on katkennut joskus pala jonkun onnettomuuden seurauksena. Tarhanpitäjä Irinan mukaan tytöt tuotiin tarhalle kodista, syytä hylkäämiselle emme tiedä. Ehkäpä siskoksista jaksettiin pitää huolta kun ne olivat vielä pieniä suloisia pentuja, mutta kasvettuaan isommiksi ei tilaa yhtäkkiä enää kodista löytynytkään. Toivottavasti sydämellisille tytöille löytyisi ikiomat loppuelämän kodit, missä huolenpitoa ja rakkautta riittäisi vuosiksi eteenpäin.

Siskokset tavattiin ensimmäisen kerran vuoden lopulla, jolloin ne olivat juuri tulleet tarhalle. Silloin niitä vielä kovasti jännitti, mutta viikkojen aikana niistä on kuoriutunut iloisia nuoria neitoja, jotka ryntäävät onnessaan ihmisten luokse tervehtimään. Myös luonteeltaan tytöt ovat kovin samanoloisia. Tahoe juoksee iloisena tervehtimään ihmisiä ja pyörii uteliaana vierellä. Kovin montaa sekuntia se ei malta olla paikoillaan, niin kiva olisi koirakavereiden kanssa juosta ja touhuta! Sylissä oleminen hiukan jännittää, mutta hyvin kiltisti Tahoe antaa tutkia itsensä hännästä hampaisiin. Tahoe vaikuttaakin lempeältä ja ystävälliseltä koiralta, joka tulee hyvin toimeen aitauskavereiden kanssa.

Tahoe ei ole mikään kovin iso koira ja korkeutta sillä lienee vähän alle 50 cm. Tahoe on saanut tarhaoloissa hyvin syödäkseen ja tyttö onkin pienen painonpudotuksen tarpeessa. Eiköhän sutjakka ulkomuoto palaudu päivittäisillä lenkeillä, joista Tahoe voi toistaiseksi vielä vain haaveilla. Vaikka Tahoella onkin ollut koti, voi olla ettei sillä silti ole mitään kotikoiran tapoja tallella - tai kukaan ei ole välttämättä sille koskaan niitä opettanutkaan. Uuden omistajan onkin tärkeää valmistautua opastamaan Tahoeta jännittävissä ja uusissa tilanteissa sekä antamaan aikaa ja olemaan kärsivällinen. Sydämellinen Tahoe muuttaisi jo mieluusti omaan kotiin!

Viipurin koirat - Tahoe 26.10.2017

Viipurin koirat - Tahoe 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.