Tarhalla olevat kummikoirat

Tarhoilla asuvat kummikoirat ovat aikuisia koiria, joille oman kodin löytyminen on epätodennäköistä. Kummikoirat ovat kuitenkin elämäniloisia koiria, ja siksi pidämmekin tärkeänä, että ne saavat mahdollisuuden viettää mahdollisimman hyvää koiranelämää tarhaoloista huolimatta.

Tarhoilla asuvien kummikoirien kummimaksu on 30 euroa vuodessa. Saat halutessasi kummikoirasi kuulumiset sähköpostitse noin neljä kertaa vuoden aikana. Maksa kummimaksu Viipurin Koirat ry:n keräystilille FI74 1394 3500 1553 91. Laita viestikohtaan kummikoirasi nimi. 

Jos haluat kummikoirasi kuulumiset sähköpostitse tai sinulla on lisäkysymyksiä kummikoiriin tai kummiuteen liittyen, ota yhteyttä kummikoiravastaavaamme.

Viipurin Koirat ry:llä on rahankeräyslupa RA/2018/646, joka on voimassa 05.07.2018-31.07.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 5.7.2018.

Dolce

Dolce on hellyttävä ja ujohko koirapoika, joka asui Irinan tarhan aitojen sisäpuolella ketjuun kytkettynä. Myöhemmin Dolce pääsi muuttamaan yksiöön, eli pikkuaitaukseen, ja sille rakennettiin sumalaisten toimesta oma lämpöeristetty koppi. 

Mercedes

Mercedes on noin 8-9-vuotias narttukoira, joka on asunut Irinan tarhalla lähes koko ikänsä.

Daria

Partanaamaisen Darian ilme tuntuu aina olevan vähän huolestunut. Daria päätyi tarhalla alle vuoden iässä varmaankin sen vuoksi, että suloisesta pennusta oli varttunut aikuisikää lähestyvä koiraneiti, joka ei enää ollutkaan yhtä suloinen ja kiva kuin pikkupentuna.

Petrushka

Ujo ja varovainen Petrushka asuu Olgan tarhalla. Petrushka päätyi tarhalle, kun se haettiin kahden sisaruksensa kanssa pois huonoista oloista. Petrushka on kuitenkin jäänyt varovaiseksi koiraksi, joka ei vielä anna muiden kuin Olgan lähestyä itseään.