Viiu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2019
Sijainti: Irinan tarha, Viipuri

19.12.2019
Vaikka sylissä on vähän jännittävää, lähestyy kostea kuono hiljaa kasvoja ja antaa ujosti pari pusua. Aika symppis tyttö tämä Viiu.

Kaunis Viiu huiskii innoissaan häntäänsä verkon takana. Se tassuttaa malttamattomana aitauksessaan toivoen, että tämä olisi se kerta kun ohi kävelevät ihmiset astuisivat sen luokse. Ja tällä kertaa toive toteutuu. Viiu pyyhältää edestakaisin ihmisen luota toiselle ja moikkaa vuorollaan jokaista. Se vaikuttaa reippaalta tytöltä olematta kuitenkaan mikään riiviö tai mahdoton huomionhakija. Sylittelyt ovat tainneet aiemmassa elämässä jäädä vähän vähiin, sillä sen verran hämmentyneeksi muuttuuvat tytön kasvot kun se nostetaan kuvattavaksi. Vaikka alkuun hämmästellään niin pikkuhiljaa alkaa kuitenkin kiinnostaa takana seisova ihminen.

Viiu vaikuttaa oikein ihastuttavalta ja suloiselta pennulta. Monia uusia taitoja on kuitenkin oltava Viiun kanssa valmis harjoittelemaan, sillä kummallisuudet hihnassa kulkemisesta sisäsiisteyteen ovat sille vieraita. Joskus kotiutuminen reippaan pennun kanssa menee vallan vaivattomasti, mutta on kuitenkin tärkeää varautua myös siihen, etteivät kaikki asiat sujukaan tuosta noin vaan. Aika, kärsivällisyys ja aito halu ymmärtää koiraa ovatkin usein avainasemassa. Toivottavasti Viiua onnistaisi pian, ettei sen tarvitsisi jäädä kylmälle ja kostealle tarhalle kurjiin oloihin enää yhtään pidemmäksi aikaa.

Viipurin koirat - Viiu 21.11.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.