Vik

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2015

24.11.2015
Komea Vik valloitti itselleen perheen Helsingistä.

6.11.2015
Vik opettelee kotikoiran elämää hoitopaikassaan Helsingissä.

10.10.2015
Kauniin harmaa Vik on kerrassaan veikeä poika. Se rakastaa toisten koirien kanssa pelmuamista ja ihmisetkin on oiken kivoja, kunhan hetken saa tehdä tuttavuutta.

Vik oli löytynyt yksinään Viipurin katuja mittailemasta. Jostain syystä joku oli tainnut kyllästyä pennun hoitamiseen ja lykännyt karvaturrin oman onnensa nojaan kadulle. Vikin onneksi se löydettiin ja toimitettiin Olgan tarhalle, missä se nyt malttamattomana odottaa matkalippua omaan, lopulliseen kotiin asti.

Vik on todella hurmaavan kaunis pentu. Sen väritys on hienon savunharmaa, ja mainiot sinne sun tänne sojottavat korvat tekevät siitä todellisen persoonan. Vikistä kasvaa vielä kotikorttelinsa komistus.

Vik rakastaa toisten koirien kanssa painimista ja juoksemista. Vieraita ihmisiä se jännittää vähän, ja se tarvitsee hetken aikaa, että uskaltaa lähestyä. Syliin sen kuitenkin rauhoittuu kiltisti ja taitaa lopulta nauttia silittelyistä, vaikka aluksi tilanne sitä jännittääkin.

Vikistä kasvaa keskikokoinen poika aikuisena. Vik ei takuulla halua vain sohvaperunaksi tai pihan perän koristeeksi, joten haussa on omistaja, jolle reipas päivittäinen liikunta ja koiran muu aktivointi on sydämen asia. Vik voisi arvostaa koirakaveria uudessa kodissa, sillä toisen tassunjäljissä on aina turvallisempaa tutustua uusiin asioihin. Ehdoton edellytys tämä ei kuitenkaan ole: tärkeintä on löytää ehdottoman sitoutunut omistaja, joka jaksaa hoitaa Vikin jokaisessa elämän mäessä ja mutkassa.

Viipurin koirat - Vik 10.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.