Waldo

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: siro keskikokoinen (n. 45-50 cm)
Syntymäaika: 7/2017

14.12.2017
Kuvat eivät tee oikeutta kauniille Waldolle. Waldo on kiltti mutta hivenen ujo hännänvispaaja. Löytäisikö Waldo omaan kotiin vielä ennen kuin vuosi vaihtuu?

Waldo päätyi Irinan tarhalle loppuvuodesta. Se jakaa saman aitauksen usean muun pennun kanssa, ja toiveikkaana odottaa milloin pääsylippu omaan kotiin tipahtaa tassuihin. Waldo hyörii ja pyörii muiden innokkaiden pentujen mukana, jotka odottavat malttamattomina ihmisiä aitauksiinsa. Lyhytturkkinen ja pieni Waldo luiskahtaa helposti otteesta kun sitä yrittää napata syliin, mutta lopulta pikkuinen ujopiimäläinen saadaan tukevaan otteeseen. Waldo antaa kiltisti tutkia itsensä, mutta kuten aina niin monia pentuja, myös Waldoa jännittää sylissä oleminen eikä se osaa kuin pähyillä huolestuneena ympärilleen. Kaikki hyvin pikkuinen, ei hätää. Päästyään takaisin maan pinnalle Waldo katselee vielä viimeisen kerran ympärilleen ennen kuin pujahtaa takaisin lämpimään ja turvalliseen mökkiin.

Waldolla ei ole aavistustakaan siitä, millaista oikea kotikoiran elämä on. Se ei tiedä paremmasta. Omaan kotiin muutto on aina jännittävä tapahtuma ja voi mennä aikaa, että Waldo sopeutuu uusiin ympyröihin. Waldo unelmoi ihmisestä, jolla riittää aikaa ja halua opastaa sitä uuden elämän ihmeellisyyksissä. Oletko se sinä?

Viipurin koirat - Waldo 6.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.