Wenla

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 5/2017

14.9.2017
Wenla on persoonallinen tyttö hauskan partansa kanssa. Se on iloinen ja touhukas tyttö, joka ilahtuu kovasti ihmisistä ja haluaisi huomiota ja silityksiä.

Wenla ja sen sisarukset WiljamiWiljoWiliWerna ja Wimma päätyivät hylättyinä Irinan tarhalle kesällä. Ne olivat vielä pieniä natiaisia, jotka ihmettelivät silmät suurina tarhan äänekästä ja hektistä elämää. Nyt aikaa on kulunut jo tovi, pentue on saanut rokotukset ja tarhan arki on muuttunut niillekin arjeksi. Tarhan ei silti pitäisi olla näillekään pidemmän ajan kasvuympäristö, vaan oman kodin ja turvallisen omistajan soisi löytyvän niistä jokaiselle pian.

Wenla on hyvin iloinen, suloinen ja avoin tyttö. Se tepsuttaa touhukkaan jaloissa ja haluaa huomiota. Syliin nostaminenkaan ei ole siitä kovinkaan jännittävä asia - pääseehän sitä silloin ihmisen naamaa lähelle ja voi nuolaista muutaman märän pusun poskelle!

Tarhalla kasvaminen tarkoittaa aina sitä, että pennut eivät saa ihmisten seuraa niin paljon kuin haluaisivat. Wenlakin kaipaisi selvästi ihmisiä todella kovasti, ja siksi toivomme, että sen matka voisi jo pian käydä omaan kotiin. Wenlasta tulee varmasti hauska ja reipas koirakaveri jollekin onnekkaalle!

Wenlasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Sen enempää Wenla kuin kukaan sen sisaruksistakaan ei halua sohvan koristeeksi tai korttelin kiertäjäksi, vaan ne haluavat tavallisen aktiiviseen kotiin, jossa koiralle ollaan valmiita tarjoamaan riittävästi liikuntaa ja muuta aktiviteettia. Wenla haluaisi tassuttaa omaan kotiin jo pian, sillä se on kuullut, että Suomessa koirilla on oma peti, omia leluja ja ennen kaikkea omia ihmisiä - niitä Wenla kaipaa enemmän kuin mitään muuta.

Viipurin koirat - Wenla 21.10.2017

Viipurin koirat - Wenla 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.