Wiljo

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2017

4.11.2017
Wiljo sai kodin Helsingistä.

26.10.2017
Kuulumisia kotihoidosta Vantaalta: "Wiljo on super kiltti, niin ihmisille kuin toisille koirille.

Aavistuksen itsepäinen ja niinkuin pennuilla on tapana, Wiljo rakastaa kenkien, tuolien, peittojen, mattojen ja miltei kaiken jyrsimistä :D hyvin on jättänyt rauhaan ne kun on saanut hampaille muuta tekemistä esim luun järsimistä. Tähän kannattaa uuden perheen kiinnittää huomioita, koska Wiljo tykkää erityisen paljon tosiaan niistä kengistä! :D sisäsiisteys on hyvällä mallilla ja hihnassa kävely sujuu hyvin mallikaasti!"

8.10.2017
Wiljo pääsi pois sateiselta tarhalta ja ottaa kotiehdokkaita vastaan hoitopaikassaan Vantaalla.

14.9.2017
Onks Wiljoo näkynyt? Siellähän se kopissa kurkkii! Wiljo on vähän ujo poika, joten enemmän kuin mitään muuta Wiljo toivoisi pääsevänsä omaan kotiin.

Wiljo ja sen sisarukset WiljamiWiliWernaWenla ja Wimma päätyivät hylättyinä Irinan tarhalle kesällä. Ne olivat vielä pieniä natiaisia, jotka ihmettelivät silmät suurina tarhan äänekästä ja hektistä elämää. Nyt aikaa on kulunut jo tovi, pentue on saanut rokotukset ja tarhan arki on muuttunut niillekin arjeksi. Tarhan ei silti pitäisi olla näillekään pidemmän ajan kasvuympäristö, vaan oman kodin ja turvallisen omistajan soisi löytyvän niistä jokaiselle pian.

Wiljo on pentueen pojista ujoin. Se on selvästi utelias ja haluaisi tutustua, mutta varovaisuus voittaa helposti ja Wiljo kipittää aitauksen kopin suojiin tarkkailemaan tilannetta. Ujous on kuitenkin varmasti voitettavissa, kunhan Wiljo pääsisi omaan kotiin ja saisi oman ihmisen, joka opastaisi sitä rauhallisesti uusiin asioihin tutustumisessa.

Tarhalla kasvaminen tarkoittaa aina sitä, että pennut eivät saa ihmisten seuraa niin paljon kuin haluaisivat. Wiljonkin mielestä on hyvin jännittävää, kun tulee aika nostaa se syliin kuvaamisen ajaksi. Wiljo kuitenkin tyytyy kohtaloonsa kiltisti, eikä se räpistele pois, vaikka niin selvästi sitä jännittääkin tilanne.

Wiljosta kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Siitä tulee varmasti löytymään runsaasti nuoren pojan energiaa, kunhan kotiutuminen on hoidettu alta pois ja Wiljo pääsee reipastumaan ja nauttimaan elämästä täysin rinnoin. Wiljo etsii siis ymmärtäväistä, mutta myös aktiivista kotia, jossa halutaan opastaa tätä mainiota nuorta miestä päämääränä hyvin käyttäytyvä aikuinen koira. Wiljo varmasti arvostaisi, jos kodissa olisi jo koirakaveri näyttämässä mallia ja tuomassa turvaa uusiin ja ihmellisiin tilanteisiin.

Viipurin koirat - Wiljo 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.