Zibar

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

11.7.2016
Zibar sai kodin Turusta.

7.7.2016
Zibar sai hoitopaikan ja odottaa sopivaa kotia Somerolla.

22.6.2016
Hauskannäköinen Zibar rakastaa ihmisiä ja huolehtii kyllä siitä, että tulee huomatuksi! Zibar on mahdottoman suloinen poika, joka haluaisi jo muuttaa omaan kotiin.

Ketjussa elävä emokoira pyöräytti alkuvuodesta pentueen kadulle Svetogorskin kaupungissa. Jotta ne eivät lisäisi kaupungin kulkukoirapopulaatiota, ne sterilisoitiin kaupungin varoilla jo varhain ja palautettiin samantien kadulle. Paikallisten eläinsuojelijoiden mielestä pentujen oli parempi toipua leikkauksesta turvallisessa ympäristössä ja niinpä pennut matkasivat Olgalle. Zachar, Zibar, Zik, Zina, Zaya ja Zoya ovat nyt valmiita valloittamaan omat kodit Suomesta!

Zibar on touhukas ja utelias pentu, joka ei turhia jää tuumimaan uskaltaako vieraita lähestyä vai ei. Kaikki ihmiset ovat Zibarin mielestä kiinnostavia ja kivoja, eikä mikään ole ihanampaa kuin saada roppakaupalla rapsutuksia ja huomiota. Pörröinen pää ilmaantuu milloin mistäkin suunnasta ja änkeää itsensä syliin vaikka väkisin. Pentulauma Olgan pihalla on suuri. Muita pentuja Zibar välillä komentaa, mutta myös normaalia pentupainia riittää!

Pennut ovat asuneet kadulla, jonka jälkeen ne muuttivat Olgan ulkoaitaukseen. Sisätiloissa eläminen on niille ihan uusi juttu, joten monenlaista opeteltavaa riittää. Sisäsiisteyttä joutuu harjoittelemaan ja pissalätäköitä korjailemaan. Ulkoilu voi alkuun olla pelokasta säntäilyä ja muut kanssaliikkujat ihmeellisiä. Yksin jääminen voi alkuun aiheuttaa pienen ikävän - vastahan sen oman ihmisen sai! Kaikesta kuitenkin selvitään, kunhan omistajalla riittää aikaa, kärsivällisyyttä ja hermoja - sekä paljon rakkautta kovia kokeneelle pennulle.

Pentujen isästä ei ole tietoa. Voi myös olla, että sulhasia on ollut useampia kuin yksi. Osa pennuista on sirompia kuin toiset, osalla taas on tuuhea pörröturkki. Koska täysin varmaa tietoa molemmista vanhemmista ei ole, ei voida kokonaan sulkea pois minkään vahtivan rodun taustaa.

Zibarista kasvaa aikuisena keskikokoinen poika.

Viipurin koirat - Zibar 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.